Daha fazla
Google da Rival 600 vs olarak arattığımda Deadhadder Elite karşıma çıkmıştı baktım fakat çok eski bir ürün oluşundanmıdır çift sensör olayının aklıma çok girmiş olmasından mıdır sıcak bakamadım ürüne.A4Tech, Logitech ve SteelSeries'in birçok üst seviye oyun mouseunu kullandıktan sonra, şiddetle tavsiye edebileceğim 2 mouse var.
1- Razer Deathadder Elite
2- Razer Mamba Elite
Bütçene göre ikisinden birini seçebilirsin. Kesinlikle memnun kalacaksın.
Özellikle de Deathadder Elite'i denemeni öneririm. Yılların tasarımıdır ve oturmuş bir oyuncu deneyimine sahip. Elini yormuyor, destek ve ergonomi konusunda çok iyi. Kablosu kauçuk değil, örgülü. Scroll tekerleği hissedilebilir şekilde hareket ediyor ve sağlam. En iyi IPS tarama hızına sahip mouse (450 IPS).
Bu arada SteelSeries mouseların kauçuk yapışkanı gerçekten de eriyor. Normalde SteelSeries hayranı birisiyim. Kulaklık olsun, mousepad olsun çok sağlam ve hoş ürünler üretiyorlar. Aynı şekilde mouse sensörleri ve tasarımları da öyle fakat şu kauçuk işini bir türlü çözemediler. Erimiyor diyene inanma. Zamanında ben de erimediğini söyledim fakat etkin kullanımda bir süre sonra problem çıkartıyor. Kaldı ki ben cihaz kullanımı konusunda aşırı titiz ve dikkatli bir adamım.
Sensei 310 aldığımda, dediğim gibi mouse çok hoşuma gitti fakat MAQ27CQ, yani 2K ve 27 inch monitörde mouse kaldırıp indirince imlecin çok hareket edişi keşke Rival 600 alsaydım dememe sebep oldu ve Sensei de bu yüzden biraz karambole geldi. Bu yüzden aynı meblağı tekrar vereceksem keşke dememek istiyorum.
Belki 450 IPS oluşu, Rival 600 ün çift sensöründen daha büyük fayda sağlayacak bir özellik ama bilmiyorum işte neyin tam olarak ne işe yaradığını yada gerçekten bahsedildiği kadar önemli olup olmadığını.
Steelseries bu bütçede örgü kablo kullanmıyor olması da rahatsız etmiyor değil aslında. Koca firmasın koy geç işte örgü kabloyu bundan mı zengin olacaksın dedirtiyor.