Rival 600 Almaya Değer mi?

• Konuyu başlatan Zgrrs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 128
  • Görüntüleme 11.124
Ekşi daha da şişirilmiş bence. Oradakiler mutlu edilmiyor. Ekşiye güvenmeyin. Tabii HyperX, Corsair daha iyi ama Razer çok aşağıda değil. Bazılarına daha rahat geliyor. İyi bir marka...
Ekşisözlük`de zaten ben sevilen bir şey görmedim şimdiye kadar.

Amazonda satıcının nerede yazdığını bulamadım alırken de baktım. Fakat bugün gönderim yaparken fark ettim ne kadar doğru bir çıkarım yaptım bilmiyorum fakat bana gelen ürünün geldiği adres Kocaeli olarak gelmişti iade adresi de Kocaeli olarak geçiyor.
Yani iadeler Kocaeli adreslerine gönderiliyorsa bana gelen de oradan geldiyse gibi bir mantık kurdum.

Ekşi daha da şişirilmiş bence. Oradakiler mutlu edilmiyor. Ekşiye güvenmeyin. Tabii HyperX, Corsair daha iyi ama Razer çok aşağıda değil. Bazılarına daha rahat geliyor. İyi bir marka...
Bir de SteelSeries başlığına bakın ama Razer'in tam tersi. Razer'lar gördüğüm kadarıyla kısa ömürlü oluyor.

Bir de SteelSeries başlığına bakın ama Razer'in tam tersi. Razer'lar gördüğüm kadarıyla kısa ömürlü oluyor.
Hocam size şunu diye bilirim. Azerbaycanda en çok satılan fare, Razer Deathadder ve A4 Tech X7.
Razer ürünleri çok pöpülerdir buralarda. Uzun yıllardır kullanan arkadaşlarım var. Yani hiç Razer farelerinde sorun yaşayan görmedim.

Rival 600 ün iadesi kabul edildi birkaç güne para iadesi de yapılır, başladığımız yere döndük. Bu mouse dan vazgeçmek istemiyorum çok beğendim fakat bana gelen mi sorunluydu yoksa yeni alacağımda da aynı sorunu yaşar mıyım kaygısı düşündürüyor.
N11 üzerinde şu an sepet indirimi ile 370 TL ye buldum fakat kararsız kaldım. Daha önce yaşadığım gibi iade kabul edilmez diye acaba Sensei 310 alıp geçsem mi diyorum.

Rival 600 ün iadesi kabul edildi birkaç güne para iadesi de yapılır, başladığımız yere döndük. Bu mouse dan vazgeçmek istemiyorum çok beğendim fakat bana gelen mi sorunluydu yoksa yeni alacağımda da aynı sorunu yaşar mıyım kaygısı düşündürüyor.
N11 üzerinde şu an sepet indirimi ile 370 TL ye buldum fakat kararsız kaldım. Daha önce yaşadığım gibi iade kabul edilmez diye acaba Sensei 310 alıp geçsem mi diyorum.
Sensör kalitesini aşırı dikkat etmiyorsanız ki bunun sensörü üst seviye kadar olmasa da üst seviyeye yakındır. 300S bakabilirsiniz. Olmadı HyperX Pulsefire FPS PRO veya Surge modeline bakabilirsiniz.
Sensei 310 her iki ele uygun simetrik bir fare bana kalırsa eğer sağ el kullanıyorsanız bu tarz fare kullanmamanız ha kötü değil ergonomisi sizi rahat ediyorsa kullanabilirsiniz. Öte yandan normal 310 modeli de olabilir.

Sensei 310 daha önce aldım maalesef hatam yüzünden bozulduğu için yeni arayışa girdim. Mouse gayet güzel ve hoşuma giden bir modeldi fakat Rival 600 içime daha çok sineceği için hep kuşkulu yaklaştım ürüne. Çift el kullanımı yada ergonomisi ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım Riavl 310 modelinden farklı olarak sağ tarafta 2 buton daha olması cazip gelmişti çünkü bu butonlara ses açma kapama yapmıştım ve çok kullanışlı olmuştu. Fakat Rival 600 olmayacaksa daha önce deneyimlediğim bir mouse da almasam iyi olacak gibi. Fakat bu bahsettiğim ürünler bana gelen tavsiye ürünlerden de hep daha çok hoşuma giden modeller oldu maalesef.

Ryzen Deathadder veye Mamba`ya bakın.
Sensei 310 daha önce aldım maalesef hatam yüzünden bozulduğu için yeni arayışa girdim. Mouse gayet güzel ve hoşuma giden bir modeldi fakat Rival 600 içime daha çok sineceği için hep kuşkulu yaklaştım ürüne. Çift el kullanımı yada ergonomisi ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım Riavl 310 modelinden farklı olarak sağ tarafta 2 buton daha olması cazip gelmişti çünkü bu butonlara ses açma kapama yapmıştım ve çok kullanışlı olmuştu. Fakat Rival 600 olmayacaksa daha önce deneyimlediğim bir mouse da almasam iyi olacak gibi. Fakat bu bahsettiğim ürünler bana gelen tavsiye ürünlerden de hep daha çok hoşuma giden modeller oldu maalesef.

Deathadder Elite, fiziksel olarak görme şansım oldu çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim fakat fırsat bulursam tekrar gidip sakin kafayla bir bakmakta fayda var, Mamba olanın da direk fiyatı sebebi ile eledim zaten.

Deathadder Elite, fiziksel olarak görme şansım oldu çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim fakat fırsat bulursam tekrar gidip sakin kafayla bir bakmakta fayda var, Mamba olanın da direk fiyatı sebebi ile eledim zaten.
Asus Rog Gladius var ancak bu da Deathadder Elite modeline çok yakın ergonomisi var. Logitech 403 veya 603 bakın yada yeni çıkmış olan 503 modellerine bakın derim indirimli bulursanız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı