Rival 600 çalışmıyor

Tamam DEL tuşuyla BIOS a girin, fare yi orada hareket ettirmeyi deneyin. BIOS unuzda fare desteği var.
biraz sonra eve geçiyorum deneyip size geri dönüş yapacağım.
Tamam DEL tuşuyla BIOS a girin, fare yi orada hareket ettirmeyi deneyin. BIOS unuzda fare desteği var.
yok yine çalışmadı
Başka bir bilgisayarda denediniz mi?
başka bir bilgisayardada denedim ama sonuç aynı çalışmıyor

Son düzenleme:
Merhaba hocam bende itopya dan Rival 600 aldım bugün geldi benimde çalışmıyor steam engine 3 e girdim critical update yazıyor tıklıyorum Öyle bekliyor fare hareket etmiyor pc tanıyor ama farede tık yok bozuk mu bu

Merhaba hocam bende itopya dan Rival 600 aldım bugün geldi benimde çalışmıyor steam engine 3 e girdim critical update yazıyor tıklıyorum Öyle bekliyor fare hareket etmiyor pc tanıyor ama farede tık yok bozuk mu bu
Merhabalar büyük ihtimalle seninkide bozuk hocam itopya müşteri hizmetlerini ara geri gönder direk yenisini göndersinler bende dün verdim bakalım nolacak

Merhabalar büyük ihtimalle seninkide bozuk hocam itopya müşteri hizmetlerini ara geri gönder direk yenisini göndersinler bende dün verdim bakalım nolacak
ya çok saçma ya bende direniyorum ki göndermemek için ama mecbur göndericem bildiğin rgb çalışmıyor mouse 3+4+cpi yapınca mouse çalışıyor ama bu seferde rgb yok engine 3 açıyorum update yapmak zorundasın yoksa kullanamayacaksın diyor update basıyorum mouse yine hareketi kesiyor saçmalık şimdi git ki kaç gün bekletecekler bizi gönder yenisi mi gelicek yoksa saçma sapan 1 ay bekletip servisi mi bekliycez bilmiyorum

ya çok saçma ya bende direniyorum ki göndermemek için ama mecbur göndericem bildiğin rgb çalışmıyor mouse 3+4+cpi yapınca mouse çalışıyor ama bu seferde rgb yok engine 3 açıyorum update yapmak zorundasın yoksa kullanamayacaksın diyor update basıyorum mouse yine hareketi kesiyor saçmalık şimdi git ki kaç gün bekletecekler bizi gönder yenisi mi gelicek yoksa saçma sapan 1 ay bekletip servisi mi bekliycez bilmiyorum
Çok haklısın ama napalım yapacak bişey yok bekleyeceğiz mecburen:((

Varmı bi gelişme hocam bende yarın göndericem gönderirken sitede iade felan dediniz mi yoksa direk mi gönderdiniz
merhabalar biraz geç bi geri dönüş oldu özür dilerim daha bugün elime geldi fare değişim yapıldığı söyleniyor ve çalışıyor.
şö
Varmı bi gelişme hocam bende yarın göndericem gönderirken sitede iade felan dediniz mi yoksa direk mi gönderdiniz
ben şöyle yaptım itopya müşteri hizmetleriyle iletişime geçip ürünün arızalı olduğunu belirttim ve bana gönderilen kodla geri gönderdim ürünümü neredeyse 20 gün sürdü ama geri gelmesi.

Bazı anakartlarda uyum sorunu olabiliyor. BIOS güncellemesi yapmayı deneyin ilk olarak. Olmazsa başka bir PC'de deneyin. Fare bozuk gelmiş olabilir.
biosum güncel ve başka bilgisayarda çalışmıyor usb yi takınca ışık yanmıyor ve steelseries engine algılamıyor fareyi geri mi göndereyim
Asus Prıme B450M-K uygun mu

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı