Rival 600 fare tutuşu

mrt277

Kilopat
Arkadaşlar bir önceki kullandığım fare Bloody V7M sağolsun 5 sene kullandım. Bir aksaklık nedeniyle kablosu koptu, şu anda Rival 600 almayı planlıyorum. Claw grip şeklinde tutuyorum bir problem yaşar mıyım? Claw grip için uygun olmadığını söyleyenler var. Açıkçası Bloody için elim uygun mu değil mi diye kontrol etmemiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bir süredir Rival 600 kullanıyorum. Palm grip şeklinde tutuyorum ve fare yapısı gereği bu tutuş şekline daha uygun. Claw grip için pek uygun olmayabilir çünkü tuşlar biraz ileri konumlandırılmış. Olur da alacak olursanız, silikon kısımları kullanıma bağlı olarak yapışkan kısımlarından biraz açılabiliyor. Bir süre sonra sağlam bir yapıştırıcı ile tekrar yapıştırmanız gerekebilir.

Uygun olmadığını duymasam sanırım problem olmazdı kullanırken ama psikolojik olarak olacakmış hissi oluyor. Clawda kullanan var mı?

Arkadaşlar bir önceki kullandığım fare Bloody V7M sağolsun 5 sene kullandım. Bir aksaklık nedeniyle kablosu koptu, şu anda Rival 600 almayı planlıyorum. Claw grip şeklinde tutuyorum bir problem yaşar mıyım? Claw grip için uygun olmadığını söyleyenler var. Açıkçası Bloody için elim uygun mu değil mi diye kontrol etmemiştim.
Selamlar bende bloody zl5 kullanıyorum bir hafta içerisinde fare almayı düşünüyorum, fare aldıktan sonra deneyiminizi özelden veya burada yazarmısınız benzer fareler kullanıyoruz çünkü.

Eğer alırsam kesinlikle yazarım fakat şuan çok kararsızım. :)
Selamlar bende bloody zl5 kullanıyorum bir hafta içerisinde fare almayı düşünüyorum, fare aldıktan sonra deneyiminizi özelden veya burada yazarmısınız benzer fareler kullanıyoruz çünkü.
Logitech G403 mouse satın aldım henüz kargoda ayın fakat kullanmak 16 haziran tarihinde nasip olacak gibi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı