Rival 600 kullanmadan bozuldu

Quillarx

Centipat
Selam merhaba ben 2 günlüğüne şehirden kaçmak için evden ayrılmıştım (ayrılmadan önce her şey sıkıntısız bir şekilde çalışıyordu) herhangi bir problem olmasın diye Power Supply güç anahtarını dahi kapatmıştım. 2 saat önce eve geldim ilk iş olarak PC'yi açtım ki hüsrana uğradım mousemum çalışmıyor ışıkları dahi yanmıyor fakat altındaki sensör lazeri sanırım onun kırmızı ışığı görünüyor. 2 saat boyunca BIOS'da çalışmadı, BIOS 2006 en güncel sürümü olduğunu söyledi ASUS. Denedim yazılımsal denedim defalarca aç kapa aç kapa yaptım sonuç aynı farkı USB girişlerinde denedim Engine 3 mouse u görüyor Windows'da çıkarıp takınca algılama sesi veriyor o “ dırıırın dımdırıdın” sesini veriyor aygıt yöneticisinde mouse görünüyor ama yok nafile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartım ASUS TUF B450M PLUS BIOS'a başarılı bir şekilde girdim BIOS'a girememe gibi bir durum söz konusu değil fakat BIOS'ta da çalışmıyor BIOS'u kontrol ettim en güncel sürümü yüklü dedi ve evet kablosuz bir mouse ile denedim o çalıştı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı