Rival 600 Nasıldır?

Judy Love

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Rival 600 fare almayı düşünüyorum. Marka takıntım yok fakat bütçe maksimum 350-400. Ama daha ucuza önerileriniz varsa olur. PUBG, LOL, CS:GO vb. oyunlar oynuyorum. Bütün mouse önerilerinize açığım teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bahsettiğiniz oyunlar için bu kadar yüksek bütçe ayırmaya gerek yok.Tabiki maddi durumunuzu bilmiyorum ancak ben rival 100 kullanmaktayım bahsettiğiniz oyunların hepsini rahat bir şekilde oynuyorum.Uzun kullanımda terleme yapmıyor ve 16 milyon renk seçeneği ve 4 farklı ışık modu bulunmakta.

Hocam rival 100 ün malzeme kalitesi biraz kötüymüş galiba. Rival 110 nasıldır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oynadığım oyunlara göre başka mouse önerisi olan var mı?

Son düzenleme:
Ayırdığın bütçe seni sarsmayacaksa bence Rival 600 al derim, teknoloji marketlerde yüzsüzlük edip deneyimlediğim kadarıyla kesinlikle üst düzey güzel bir fare diyebilirim. Çevremde satın alanlar da son derece memnunlar. Alternatif olarak Rival 310 alınabilir.

Yani bütçe olarak ayırabilirim. Ama daha uyguna işimi görecek mouseler varsa onlara da yönelebilirim. Rival 310 la arasında fiyat farkı yok pek. Onun yerine 600'ü tercih ederim.

Konuyu hortlatıyorum ama belki bu ürünü almak isteyen arkadaşlar girip konuyu incelerse bunu da okumalarını isterim. 2 aydır rival 600 kullanıyorum, CS;GO oynuyorum sürekli rival 600'dan önce Logitech G300s kullanıyordum. DMG ve MGE arasında düşüp çıkıyordum sürekli şuan rankım LEM ve SUP kovalıyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı