Rival 600 sorunlu mu?

Peki nereden almamı önerirsiniz?
Turkcell'den aldım, varsa oradan alabilirsin ya da daha ucuz bir yerde bulursan, İtopya'ya falan bak. Vatan'dan ne zaman bir şey alsam bozuluyor, sonra da tekrar yenisini yolluyorlar, boşuna zaman kaybı. Teknosa,Vatan'dan falan da alabilirsin ama bir sorun çıktığında garantiye yollarken mağazada fazla bekletiyorlar.

Turkcell'den aldım, varsa oradan alabilirsin ya da daha ucuz bir yerde bulursan, İtopya'ya falan bak. Vatan'dan ne zaman bir şey alsam bozuluyor, sonra da tekrar yenisini yolluyorlar, boşuna zaman kaybı. Teknosa,Vatan'dan falan da alabilirsin ama bir sorun çıktığında garantiye yollarken mağazada fazla bekletiyorlar.
Anladım teşekkür ediyorum, İtopyadan yana deneyeceğim şansımı

Rival 600 kullanıcısıyım. Yan kısımlarda bulunan kauçuğun altındaki yapışkan madde bir süre sonra akışkan hale geliyor ve ellerinize yapışmaya başlıyor. Böyle bir problemi var. Garantiye göndereceğim. Bakalım ne cevap verecekler.

Tabiki. Sizi bilgilendiririm.

Steelseries türkiye ile iletişim kurdum. Bana aldığım yer ile görüşmem gerektiğini söyledi. Bendeki mousede yan tutuş parçaları haricinde sağ kısımdaki küçük kauçukta da akışkan madde taşması var. Bir kaç gün kullanmadım belki kuruyup eski haline gelir diye ama nafile akışkan madde hiç katı hale dönüşmüyor. resimde işaretlediğim bölümlerde problem var.

Dosya Ekleri

• steelseries-mause.png
    steelseries-mause.png
    11,1 KB · Görüntüleme: 166
Son düzenleme:
Steelseries türkiye ile iletişim kurdum. Bana aldığım yer ile görüşmem gerektiğini söyledi. :)

Anladım. Eğer sonuç alamaz iseniz. İki seçeneğiniz var 1. kendiniz lastik yüzeyleri uygun yüzey ile kaplayabilirsiniz veya aşağıdaki link üzerinden orijinal yan tutuş parçalarını satın alabilirsiniz.

Açıkcası ilgili parçaların garanti kapsamında değişmesi gerektiğini düşünüyorum. İlgili tedarikçi firma ile görüşme sağlamaya çalıştım ama yetkili servisi cevap vermiyor. Bakalım göndereceğim. İnşallah parçaları değişirler.

Şimdi teknik servisi ile görüştüm. Ürünü gönderin değişelim dediler. Yarın kargoya vereceğim.

Son düzenleme:
Sırf görüntüsü için elin yapış yapış kullanmaya razıysan al. Ayrıca 2. sensörmüşte derinlik algılarmış falan, YALAN. Çıkarılabilir yan tutamaçları da bir süre kullanımdan sonra sıktığınızda gacır gucur ses gelmesi.. anlayamazsınız...
Son zamanlarında çift tıklaması da vardı ama olsundu sonuçta ışıklı falan şekli güzeldi 😂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı