Rival 600 sorunlu mu?

rival 650 wireless var bende 2 ay oldu daha ben alalı yapışkanları eriyip (baş parmak kısmı) fışkırmaya başlamıştı 2 haftadır daha bugün servise götürdüm direk değiştirip sıfır ürün verirler dendi bana çünkü 600 serisinin üretiminden kaynaklıymış bu yapışkan sorunu. Ama kesinlikle memnunum üründen.
Aynısı bende de var. Cevap gelirse yazsana.

Ürünü steelseries türkiye den bilgi alarak öncelikle Teklos firmasına gönderdim. Teklos firması steelseries türkiye yetkili servisiymiş. Onlarda mouseyi kendi kuruluşları olan index bilgisayara gönderdiler. Neyse 15 gün kadar bekledikten sonra tarafıma kargo ile mouse geri geldi. Mouse ile birlikte birde not mevcuttu. Göndermiş olduğunuz üründe arıza tespit edilmiştir fakat elimizde muadil ürün veya aynı üründen olmadığı için ürün tarafınıza geri gönderilmiştir. Size gönderilen not ile birlikte ürünü almış olduğunuz firmaya geri gönderin şeklinde bir not ile tarafıma geri geldi ürün. Bende konu ile alakalı olarak tekrardan ürünü kargoya vererek itopya firmasına gönderdim. Şimdi oradan gelecek cevabı bekliyorum.

6 aylık kullanım sonucunda acaba oynama var mı diye test edeyim dedim, sol taraftaki yapışkan hafif oynuyor ama özellikle bakmasam anlamazdım. Zorlarsanız oynuyor.

Ben oyunlarda fark etmedim bile, hiçbir sorun teşkil etmiyor bana göre. Çok abartıldığını düşünüyorum bu yapışkan olayının. Rahatsız olan güçlü bir yapıştırıcı ile yapıştırabilir.

Ben hissetmiyorum bile, kontrol edince fark ettim.

Kullanıyorum bir problem yaşamadım. Donanımsal olarak bir kez problem yaşadım hiç bir cihaz mouse’u görmüyordu Ss ile iletişime geçtim recovery dosyası paylaştılar sorunum anında halloldu. İyi bir firmadır. Estetik olarak sorun olabilir o da kauçuk bölümleri sanıyorum kullanıma bağlı olduğunu düşünüyorum kendim bir sorun yaşamadım.
hocam merhaba bu recovery dosyası elinizde var mı acaba bende rival 600 aldım yeni ve bilgisayar görmüyor yardımcı olabilirseniz sevinirim bulamadım recovery dosyasını

Kullanıyorum bir problem yaşamadım. Donanımsal olarak bir kez problem yaşadım hiç bir cihaz mouse’u görmüyordu Ss ile iletişime geçtim recovery dosyası paylaştılar sorunum anında halloldu. İyi bir firmadır. Estetik olarak sorun olabilir o da kauçuk bölümleri sanıyorum kullanıma bağlı olduğunu düşünüyorum kendim bir sorun yaşamadım.
Cihazı yeni aldım ve ben de hangi bilgisayara takarsam takayım görünüyor ama işlevleri çalışmıyor. İmleç hareket etmiyor. Bu recovery dosyası buna ilaç olabilir mi acaba? Bizimle de paylaşır mısınız lütfen?

Cihazı yeni aldım ve ben de hangi bilgisayara takarsam takayım görünüyor ama işlevleri çalışmıyor. İmleç hareket etmiyor. Bu recovery dosyası buna ilaç olabilir mi acaba? Bizimle de paylaşır mısınız lütfen?
Itopyadan mı aldın hocam ben 2 gün aralıksız herşeyi denedim olmuyor en son pazartesi geri gönderdim haber bekliyorum bugün ellerine ulaştı umarım değişim yenisini gönderirler

Kardeşime aynısını aldık onun çalıştı sorunsuz takar takmaz

Itopyadan mı aldın hocam ben 2 gün aralıksız herşeyi denedim olmuyor en son pazartesi geri gönderdim haber bekliyorum bugün ellerine ulaştı umarım değişim yenisini gönderirler

Kardeşime aynısını aldık onun çalıştı sorunsuz takar takmaz

Evet dostum itopyadan aldım. Dün akşam ulaştı elime. Ben de mail attım itopyaya bugün. Ben de bizzat götürmeyi planlıyorum.. Zaten elime ulaşması 2 hafta sürdü. Bir o kadar daha beklemek istemiyorum açıkçası.

Redditdekiler de dahil bütün postlarını okudum. Birebir aynı sıkıntıyı yaşıyoruz seninle.

hocam merhaba bu recovery dosyası elinizde var mı acaba bende rival 600 aldım yeni ve bilgisayar görmüyor yardımcı olabilirseniz sevinirim bulamadım recovery dosyasını
Malesef,Olayın üstünden 1.5 sene geçti. Rival 600 'ü bile elimden çıkaralı 6 ay oldu. 🙂
Steelseries Destek ile iletişime geçin 1 gün içinde dönüş olacaktır. Kolay Gelsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı