Rival 600 Takılma Sorunu

Bur'da bas bas söyledim, kimse dinlemedi. SS gördüğüm en kötü yazılıma sahip. Razer'ın yazılımı bile daha düzgün, hatta Razer kullanan arkadaşım bazen ''bunu kodlayan adam kör olmuş'' derdi.

Malzeme kalitesi olarakta çok değişik şeyler söyleyemem.

Bknz: Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek.

Benimki de PC yi açınca donma yapıyor sonra bir ara düzeliyor sonra yeniden bozuluyor anlamadım gitti duvarlara vurasım geliyor en iyi marka logitech tartışmasız şaşmayacaksınız abi
Benq Zowie serisi mouse kullanıyorum , muhteşem.
Mouse pad ile alakalı olduğunu sanmıyorum sıfır aldım mouse padi yine bozuluyor steel series ilk defa denedim hayatımda ve pişman oldum
Mousepadla alakalı olduğunu sanmıyorum bende

Hata çıkaran bende de steelseries qck xl mouse pad. Onun yerine hyperx fury s speed edition xl aldım hiç bir sıkıntı yok aylardır

Merhaba,
MacBook Pro'da Adobe programları ile tasarım yapıyorum ve ben de Rival 600 kullanıyorum ve bazen takılma sorunu yaşıyorum, sorunu gidermek için sadece tek renk mat siyah mousepad lazım diye düşünüyorum, şu an kullandığım mousepad ucuz ve grili siyahlı karmaşık bir deseni var (demek istediğim anlaşılsın diye şu an kullandığım mousepad'in görüntüsünü de aşağıya koyuyorum) ve umuyorum ki sorun düzelsin diye şu ürünü almaya karar verdim kaliteli ve mat siyah, alanlar iyi yorumlar bırakmış hp-1my15aa-omen-by-hp-300-oyuncu-mousepad-xl-425959282 ,
dediğim gibi sanırım bu sorun mousepad ile alakalı gibi duruyor, şöyleki SteelSeries'in kendi web adresinde bu sorun ile alakalı araştırma yaptım ve şöyle bir açıklama gördüm, 3. paragrafta bu durum ile alakalı mousepad'in önemi üzerine güzel bir noktaya değinmişler. Sayfanın hem inglizce kaynağını hem de Tr çevrimini atıyorum isteyen okuyabilir.
(son resim şu an kullandığım farklı desene sahip olan mousepad)
Arkadaşlar yeni mat siyah Mousepad aldım ama halen düzelmedi, servise yolladım yenisi geldi ve şu an bir sıkıntı yok gibi, sorunla karşılaşırsam çözümünüde bulup paylaşırım.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2019-03-21 01.30.49.png
    Ekran Resmi 2019-03-21 01.30.49.png
    55 KB · Görüntüleme: 100
  • Ekran Resmi 2019-03-21 01.30.56.png
    Ekran Resmi 2019-03-21 01.30.56.png
    8 KB · Görüntüleme: 93
  • Ekran Resmi 2019-03-21 09.00.08.png
    Ekran Resmi 2019-03-21 09.00.08.png
    168,6 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:

Technopat Haberler