Rival 600 vs Logitech G900

DarkNight_

Kilopat
Ilerleyen zamanlarda yeni bir fare almayi planliyorum. Su an benim icin en net olan Rival 600. G900 de aklimda fakat fiyati sebebiyle 2. planimda. Acaba bunlarin yerine bu farelere de bakabilirsin diyebilceginiz bir fare var mi? Tesekkurler simdiden.

Ek olarak, Corsair'in mouseleri hakkinda bilgisi olan varsa paylasirsa memnun olurum. Pek tavsiye edilgini gormedim ben sitelerde.

Logitech G900'e sahibim güzel faredir ancak günümüz şartlarında "biraz" pahalı bir fare, bence o kadar para vermeye gerek yok. SteelSeries Rival 600 her ihtiyacını karşılayacak ve kalitesiyle memnun bırakacaktır. Corsair kısmına gelecek olursak şu an internette gezinmek için Harpoon, oyunda ise Dark Core kullanıyorum. Corsair'in fareleri kötü değil ancak aynı fiyata SteelSeries alternatifleri daha iyi diyebilirim.

FPS ve MOBA olmak uzere mouse ihtiyacim var. Aklimda su an Rival 600 var. Onun yani sira G900, Glaive RGB ve M65 Pro modelleri var. Daha cok FPS oyunlari icin alacagim ama MOBA da ara sira oynarim. Onerileriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Agirlikli FPS olmak uzere moba icin de mouse almayi dusunuyorum. Aklimda Rival 600 var 2. dusundugum G900. Corsair Glaive RGB de dusunuyorum. Sizin oneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı