Rival 600 vs Logitech G900

Ilerleyen zamanlarda yeni bir fare almayi planliyorum. Su an benim icin en net olan Rival 600. G900 de aklimda fakat fiyati sebebiyle 2. planimda. Acaba bunlarin yerine bu farelere de bakabilirsin diyebilceginiz bir fare var mi? Tesekkurler simdiden.

Ek olarak, Corsair'in mouseleri hakkinda bilgisi olan varsa paylasirsa memnun olurum. Pek tavsiye edilgini gormedim ben sitelerde.
Paran varsa G900 al yanında özel mause pad de alırsın mause pad üzerinde sarj olabiliyor.

Zaten Cuma sordun. Rival 600 vs Logitech G900

Dün de sordun. FPS ve MOBA oyunları için mouse önerisi

Çoğunluk Rival 600 diyor ancak senin gönlün yok sanırım Rival 600'e. Glaive güzek fare ancak aydınlatmasının yakınından birazcık ısı yaydığı söyleniyor.
Hayir Cuma gunu 2 mouse karsilastirmasini sordum.Rival 600 ve g900 karsilastirma yazdim mouse onerisi istemedim.Evet dun actim bu konuyu ama hic kimse cevap vermeyince bugun yeniden actim ayni konuyu.
Onerin icin tesekkur ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı