Paran varsa G900 al yanında özel mause pad de alırsın mause pad üzerinde sarj olabiliyor.Ilerleyen zamanlarda yeni bir fare almayi planliyorum. Su an benim icin en net olan Rival 600. G900 de aklimda fakat fiyati sebebiyle 2. planimda. Acaba bunlarin yerine bu farelere de bakabilirsin diyebilceginiz bir fare var mi? Tesekkurler simdiden.
Ek olarak, Corsair'in mouseleri hakkinda bilgisi olan varsa paylasirsa memnun olurum. Pek tavsiye edilgini gormedim ben sitelerde.
O özellik G900'de yok G903'de var.Paran varsa G900 al yanında özel mause pad de alırsın mause pad üzerinde sarj olabiliyor.
Hayir Cuma gunu 2 mouse karsilastirmasini sordum.Rival 600 ve g900 karsilastirma yazdim mouse onerisi istemedim.Evet dun actim bu konuyu ama hic kimse cevap vermeyince bugun yeniden actim ayni konuyu.Zaten Cuma sordun. Rival 600 vs Logitech G900
Dün de sordun. FPS ve MOBA oyunları için mouse önerisi
Çoğunluk Rival 600 diyor ancak senin gönlün yok sanırım Rival 600'e. Glaive güzek fare ancak aydınlatmasının yakınından birazcık ısı yaydığı söyleniyor.
Çok pardon G903 almalısın o zamanO özellik G900'de yok G903'de var.
Haha nerden baksan 800 tl en az ve ustu.Rival 600'un 500 tl gibi bir fiyati var o ozelliklerine ragmen.Rival 600 daha donanimli diye dusunuyorum.Çok pardon G903 almalısın o zaman![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.