Rival 600 vs. Rival 710 vs. Sensei Ten vs. G403

şu an sana o kadar inanmak istiyorum ki Kullanmaktan gerçekten keyif aldığım bir modeldi
 
Rival 600 düzeltiyse alabilirim. Bu arada çift tıklama neden olur bazı yerlerde çift tıklama yapıyor diyorlar. Rival 3 varmış yeni gördüm sizce nasıl.
 
Çok ağır demelerine rağmen SteelSeries Rival 710 sipariş ettim. Pazartesi elime ulaşacak. İlk deneyimlerimi burada paylaşırım.
Fareyi nasıl tutuyosun benim gibimi. Bu arada internetden araştırdım benim şuan kullandıpım mouse 4 ons muş 110 gr felan ağırlık sıkıntı olmaz sanırım.
 
Fareyi nasıl tutuyorsun benim gibimi. Bu arada internetden araştırdım benim şu an kullandıpım mouse 4 ons muş 110 gr falan ağırlık sıkıntı olmaz sanırım.

Fareyi palm şeklinde tutuyorum. Ama claw tutuşu için de uygun bir model bu. Ağırlık mevzusunda sıkıntı yaşamıyacağınızı umuyorum. Benim şu anki Mouse'um Rampage DLM 500'dü ağırlığını bilmiyorum. Her yere baktım farenin ağırlığı hiçbir yerde yazmıyor. Ayrıca bu forumdaki insanlar çok ağır demişler 135 gram için sanarsın fareyi elimizin üstüne koyup oynuyoruz.
Bence oyunda fareyi hissetmek daha avantaj sağlar. Anlık dönüşlerde yavaş kaldığını hissederseniz oynayarak DPI ayarını çok iyi bir şekilde kişiselleştirebilirsiniz. Eski farenizdeki alıştığınız ağırlıkla oynuyormuş gibi hissedersiniz. Bir de Speed mousepad alırsanız. O zaman fareden zevk alarak oynarsınız.
 

Bende SteelSeries QCK+ mouse pad var sıkıntı olmaz değil mi?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…