Rival 600 vs Sensei Ten vs Deathadder v2

Jekkly

Femtopat
Daha fazla  
Kısa zamanda bu üç mousedan birini almayı düşünüyorum. Şu an kullandığım mouse iğrenç olduğu için değiştirmem gerekiyor. Genellikle fps türünde oyunlar oynuyorum ama arada sırada hikayeli oyunlar da oynuyorum. İnternette de geziniyorum. Yani benim için rahat olması da önemli diyebilirim. Pençe şeklinde tutuyorum ve elim ortalamaya göre biraz büyük. Bu üçü dışında başka bir şey önermezseniz sevinirim. Çünkü hepsini eledim ancak bir tek bunlar arasında karar veremiyorum.

Rival 600 almayın. Şu an kullanıyorum, yandaki kauçuklar zamanla eriyor ve çok rahatsız ediyor. Diğerleri hakkında yorum yapamayacağım. DeathAdder Chroma kullandım zamanında oldukça rahat bir mouse, V2 ile farkı var mı bilmiyorum.

İçlerinden claw gripe en uygun olanı v2. V2 almayacaksan da Viper modeline bak. Daha ucuz bir şey düşünürsen Rival 3 claw için iyidir. Elinin boyutuna göre Viper mini de tercih edebilirsin.

Bu ürüne de bakabilirsiniz;
3389 Sensör biraz kötü değil mi hocam o fiyata?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı