RivaTuner çalışmıyor

uchin

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, uzun bir süre önce RivaTuner denen programı kurup kullanmıştım bayağı, işlevini görüyordu çok güzel. Örneğin Valorant'ı 60FPS'ye sabitleyebiliyordum ve hissedebiliyordum 60 FPS olduğunu, başka oyun olarak SA:MP oynadığımda da aynı şekil 60FPS'ye sabitliyordum ve hissettiriyordu. Bir gün format attım ve geri kurdum RivaTuner'i fakat artık hiçbir şekilde çalışmamaya başladı. Kaç kere format attım fakat yok, cevaplarınızı bekliyorum.

denedim fakat olmadı, her ikisinde de güncellemeyi denedim fakat güncel dedi.

Sanırım sizin probleminiz oyun içinde sol üstte çıkan değerlerin gözükmemesi (OSD) değil. Ben değerler çıkmıyor sandım.

Dediğiniz gibi sadece FPS sabitleme konusunda problem yaşıyorsanız RTSS ayarlarında "enable frame limiter" kapanmış olabilir mi? Bazen ekran kartı sürücüsünü güncelleyince veya ekran kartı sürücü ayarlarından yani denetim masasından ayar yapınca kapanabiliyor.

RTSS'i açıp "Setup" kısmına gelip biraz aşağıya inin, orada bu dediğim ayarı göreceksiniz.

Gif'teki gibi tikli olması gerek.

RTSS_brqJ3nCr3s.gif

Sanırım sizin probleminiz oyun içinde sol üstte çıkan değerlerin gözükmemesi (OSD) değil. Ben değerler çıkmıyor sandım.

Dediğiniz gibi sadece FPS sabitleme konusunda problem yaşıyorsanız RTSS ayarlarında "enable frame limiter" kapanmış olabilir mi? Bazen ekran kartı sürücüsünü güncelleyince veya ekran kartı sürücü ayarlarından yani denetim masasından ayar yapınca kapanabiliyor.

RTSS'i açıp "Setup" kısmına gelip biraz aşağıya inin, orada bu dediğim ayarı göreceksiniz.

Gif'teki gibi tikli olması gerek.

Eki Görüntüle 1611250
dediğiniz gibi sorunum fps kitlenmemesi, dediğinizi denedim fakat zaten ayar öyleymiş

Technopat Haberler

Geri
Yukarı