Sorun Çözülmedi.Arkadaşlar bu adla açılan tüm konulara baktım ve çok eski konular olduğu için işime yaramadı. Bu hatayı ben de alıyorum, nasıl çözebilirim?
Şey yap RivaTuner statics serverin dosyalarından RTTS.exe yi bul sağ tık yap özellikler de uyumluluk kısmına gel çalıştır uyumluluğu önerilen ayarlari dene de ve çözülmüş olmasi lazim.
Şey yap RivaTuner statics serverin dosyalarından RTTS.exe yi bul sağ tık yap özellikler de uyumluluk kısmına gel çalıştır uyumluluğu önerilen ayarlari dene de ve çözülmüş olmasi lazim.
Hocam niye en iyi cevap olarak isaretlediniz daha çözmedik sorunu. @Pitfall34 kanka benim ilk dediğimi yap yine aynı hatayı gösterebilir ama oyun içi değerleri göstermesi lazım.
Hocam niye en iyi cevap olarak isaretlediniz daha çözmedik sorunu. @Pitfall34 kanka benim ilk dediğimi yap yine aynı hatayı gösterebilir ama oyun içi değerleri göstermesi lazım.
[/QUOTE]
Sadece CS:GO'da çalışmıyor. Bunun çözümünü biliyor musun?
[/QUOTE]
He vallahi bir ara çıkmıştı CS:GO'da Afterburner çalışmıyor diye ama bir arastirayim sabah cevap yazarım. @Pitfall34
Bunu deneyin düzelecektir büyük ihtimal ama sanırsam şöyle bir şeyde varmış sanırsam CS:GO hilelerin önüne geçmek için 3.parti yazılımları yasaklamış o yüzden çalışmıyor bunu yaparsanız çalışacak ama güven faktörü kapanacakmış yani karşınıza hile gelme olasılığı artabilir.
[/QUOTE]
Kanka CSGO wallhack'in önüne geçebilmek için oyunu ön plana alıp geriye kalan tüm programları arkaya çekip mantıkende hiçbir istatik programı, wallhack gibi hilelerin ekranda görünmemesini sağlıyor. Yine hile yapıyorlar o ayrı mevzu
Sorun Çözülmedi.Arkadaşlar bu adla açılan tüm konulara baktım ve çok eski konular olduğu için işime yaramadı. Bu hatayı ben de alıyorum, nasıl çözebilirim?