Riven mainlenir mi?

Daha fazla  
Merhabalar riven mainlemeli miyim? Gangplank mainim normalde ama banlanınca opsiyon az olduğu için 1 tane daha Hero mainlemek istiyorum. Riven de çok animasyon iptali var kafamı karıştırdı. Ayrıca karakteri orta seviye botlarda alıştırma yaparak dereceli atabilir miyim?

Merhabalar riven mainlemeli miyim? Gangplank mainim normalde ama banlanınca opsiyon az olduğu için 1 tane daha Hero mainlemek istiyorum. Riven de çok animasyon iptali var kafamı karıştırdı. Ayrıca karakteri orta seviye botlarda alıştırma yaparak dereceli atabilir miyim?
Bence Riven çok da güçlü değil şu an ve çok mekanik istiyor. Size önerim metayı takip edip o an ne güçlüyse onu oynamanız.

Animasyon iptalini güzelce öğrenmen lazım güçlü çar. Riven yerine renekton mainlesen daha iyi olabilir.

Hocam renekton late Game'de düşüyor. Ben hem early hem de late de iş yapacak şampiyon arıyorum.
Alışınca cok basit geliyor o animasyon iptalleri. Oyunun en bozuk karakterlerinden ilk 3'e girer benim gözümde riven. :) orta seviye bot yerine normal oyunda antrenman yapın.

Hocam oyuncular çok toxic topa 3 kişi çıkıyorlar oyun zevkim çöp oluyor.

Late içinde uygun dakika 40'a kadar uzatıyorsanız. Sıkıntı takımdadır.

İşte takımı taşıyacak vayne gibi şampiyonlardan bence riven. Keza gangplank takımı tek başına sırtlayabiliyor ama sıkılmaya başladım ve banlanınca genellikle feedliyorum.
Hocam camille veya fiora’ya ne dersiniz geç oyunda inanılmaz bir ayrık ittirme potansiyelleri var ve koridor safhaları da güçsüz değil.

Fiora da seçeneklerimin arasında hocam bir kere karşıma gelmişti karakter Hydra ve kanasusamış alıp ölümsüz oluyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı