Rizelilerin gerçek yüzü

Daha ne kötü ve karaktersiz insanlar var bu ülkede senin bahstettiklerin yine katlanılabilecek türden.

Bir bitmediniz be Twitch yayınları izleyip Rize'ya da Konya yazıp şekil de atıyor musun? üniversiteyi İzmir de okumak da ister misin? Genelleme yapan coolboy123.

Rizeliyim birader ne anlatıyorsun sen bana?

Rizeliler için bu dediklerini anlayabilmeleri için önce rizede trafiğe girmeleri lazım sonra senden daha fazlasını yazacaklardır eminim ama iyileride iyidir bunu es geçmemek lazım nadirde olsa karşılaşabilirsin.

Baba tarafı Rize anne tarafı Trabzonlu ve benim babam bile "biz Rizeli değiliz" diyor çünkü o da bu söylediğiniz şeyleri görüyor ve o sınıfa dahil olmak istemiyor. Rizeli olup elbette ahlaklı insan vardır, bu her memlekette geçerlidir ama ortalamaya baktığımız zaman Rizeli insanların çok da sağlıklı bireyler olmadığı doğru. Çoğu aşırı yobaz, kavgacı, içten pazarlıkçı insanlardır. Bunu diyen İzmirli adam olsa tamam ırkçı dersin de ben kendi malımı biliyorum bana anlatma yani.

Adam yol yapar malzemeden çalar, köprü yapar malzemeden çalar, bina yapar malzemeden çalar ve utanmadan da bunu zeka göstergesi olarak anlatır. "Kafamı kullandım 3 liralık işi 1 liraya yaptım" mantık bu.

350 bin kişilik Rize şehrinde 500 kişi sorunlu diye 350 bin kişinin günahına girmeyin.

Rizelilerin çoğu Rize'de yaşamıyor dostum. İstanbul başta olmak üzere pek çok büyükşehirde Rizeli bulabilirsin.

Son düzenleme:
Yanlış anlamazsanız birşey soracağım. Burnunuz büyük mü? 19 yıllık hayatımd hiç küçük burunlu rizeli görmedim de.

Aslen Rizeliyim ve gülüyorum bu mesaja. Genelleme yapmak doğru bir davranış değildir.
Sen, sen!!!!!!!!! Profil fotoğrafına Berkehan Çepni'nin profil fotoğrafı silinmeden önceki hali demiştin. Berkehan Rizeli, sen de Rizelisin. Yoksa sen?

Bu arada @Recep Baltaş bey de Rizeli her an konu sahibi banko olabilir (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…