Rizelilerin gerçek yüzü

Rizeliler için bu dediklerini anlayabilmeleri için önce rizede trafiğe girmeleri lazım sonra senden daha fazlasını yazacaklardır eminim ama iyileride iyidir bunu es geçmemek lazım nadirde olsa karşılaşabilirsin.
 
Baba tarafı Rize anne tarafı Trabzonlu ve benim babam bile "biz Rizeli değiliz" diyor çünkü o da bu söylediğiniz şeyleri görüyor ve o sınıfa dahil olmak istemiyor. Rizeli olup elbette ahlaklı insan vardır, bu her memlekette geçerlidir ama ortalamaya baktığımız zaman Rizeli insanların çok da sağlıklı bireyler olmadığı doğru. Çoğu aşırı yobaz, kavgacı, içten pazarlıkçı insanlardır. Bunu diyen İzmirli adam olsa tamam ırkçı dersin de ben kendi malımı biliyorum bana anlatma yani.

Adam yol yapar malzemeden çalar, köprü yapar malzemeden çalar, bina yapar malzemeden çalar ve utanmadan da bunu zeka göstergesi olarak anlatır. "Kafamı kullandım 3 liralık işi 1 liraya yaptım" mantık bu.

350 bin kişilik Rize şehrinde 500 kişi sorunlu diye 350 bin kişinin günahına girmeyin.

Rizelilerin çoğu Rize'de yaşamıyor dostum. İstanbul başta olmak üzere pek çok büyükşehirde Rizeli bulabilirsin.
 
Son düzenleme:
Konu açarak ağlamak? Puhahaha tam da bahsettiğim evden çıkmayan savunucu tiplemesi.
Benim Annem dedem hepsi rizeli benden iyi mi biliyorsun? Ayrıca bunu ne sen ne ben bilebiliriz tüm Rizelileri tanıyoruz sanki net yorum yapıcaz. Yaşının küçük olduğu bariz belli. Dediğim gibi moderatörlere anlat derdini.
 
Utana sıkıla Rizeli olduğumu belirtmek isterim ama Allah'tan sadece burundan karakter olarak benzemiyorum yoksa hepinizin arkasından iş çevirirdim.

En doğal haliyle bu toplumu gören birisi olarak şunları söylemek istiyorum;

Katiyen güvenilecek insanlar değiller, kendi annelerine bile sevgi beslemiyorlar, açık dünya oyunu gibi hepsinin evinde cebinde silah var, köyde yaşamadığımız halde evde 2 tane kuru sıkı var, kafayı yer diye ikisini de bozdum ne olur ne olmaz.

Yüzünüze gülüp arkanızdan iş çevirmeyi çok severler, kendimden örnek vereyim, benim yanımda iken yüzüme gülüp beni överken ben yokken başkası geldiği zaman ona beni kötüler.

Gereğinden fazla sinirli ve düzgün muhabbet kurulamayan insanlar, örnek veriyorum babam kendisi 20 yıldır babam ve ben hala dediklerinin birçoğunu anlamıyorum kendi aralarında yeni bir dil üretmişler.

Konu ırkçılık olarak algılanmasın kendime neden ırkçılık yapayım, ben sadece gördüğümü ve gerçekleri söylüyorum, birkaç Rizeli kız ile tanışma olayım oldu birisi paramı koparmaya çalıştı diğeri ise sayısız erkek ile aldattı (tebrik etmek lazım ben 2 kişi ile aynı anda konuşamıyorum.)

Diyeceklerim şimdilik bu kadar daha yazarım da gerek yok benim gördüğüm kötü insanlar, iyileri vardır bilemem yargısız infaz yapmayı sevmem, henüz iyi birine denk gelemedim.
Yanlış anlamazsanız birşey soracağım. Burnunuz büyük mü? 19 yıllık hayatımd hiç küçük burunlu rizeli görmedim de.
 
Aslen Rizeliyim ve gülüyorum bu mesaja. Genelleme yapmak doğru bir davranış değildir.
Sen, sen!!!!!!!!! Profil fotoğrafına Berkehan Çepni'nin profil fotoğrafı silinmeden önceki hali demiştin. Berkehan Rizeli, sen de Rizelisin. Yoksa sen? 😲😦



Bu arada @Recep Baltaş bey de Rizeli her an konu sahibi banko olabilir :) (!)
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı