G75 pro tercih ederdim.İkisini öneren çok fazla kişi var, bunların kalitesinde ve özelliklerinde başka klavye var mıdır? Sadece oyun oynuyorum kod yazma tarzı bir işim yok. Bunlardan hangisini önerirsiniz veya başka önerebileceğiniz var mıdır?
Gaming gen tr'den alın MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye daha kaliteli ve rk75 kablolu bir klavye.İdefix ten 2600 TL'ye alınır mı? Ve aralarındaki fark nedir rk 75 ile.
RK 75 eğer knob sizin için önemliyse tercih edilebilir. Onun dışında G75 Pro geçen aldım gerçekten fiyatına göre inanılmaz iyi.İkisini öneren çok fazla kişi var, bunların kalitesinde ve özelliklerinde başka klavye var mıdır? Sadece oyun oynuyorum kod yazma tarzı bir işim yok. Bunlardan hangisini önerirsiniz veya başka önerebileceğiniz var mıdır?
Evet, ben sürekli kablolu kullanıyorum.G75 kablolu kullanılabiliyor mu ben kabloluya alıştığım için kablolu olmasında sıkınıtı olmaz
Kullanılır merak etmeyin.G75 kablolu kullanılabiliyor mu ben kabloluya alıştığım için kablolu olmasında sıkınıtı olmaz
RK 75 eğer knob sizin için önemliyse tercih edilebilir. Onun dışında G75 Pro geçen aldım gerçekten fiyatına göre inanılmaz iyi.
Evet, ben sürekli kablolu kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.