RK61 klavye alınır mı?

Bütçe
1300-1800

cman4every

Femtopat
Royal kludge RK61 almayı düşünüyorum Amazon üzerinden Amazon.com.tr ve bu klavye Almanca keycapsle geldiği için yeni keycaps alacağım. Sizce ne alayım, TR keycaps olursa güzel olur. İngilizce olsa da olur fark etmez. Önerilerinizi bekliyorum

Ve sizce RK61 nasıl bir klavye bu bütçeye daha iyi klavyeler var mıdır? %60 beyaz klavye istiyorum.

Alınır.

Hocam klavyenin tuş yapısı abs miş alırken abs almanız lazım.
Yanlış bilgi, böyle bir şey yok. İster abs, ister pbt ister seramik ister metal keycap takabilir.

peki hocam sizin öneriniz var mıdır
Bütçeyi toplam 2-2.2k yapabilirseniz (zaten vergi ve keycap alınca 1700-1800lere çıkacaksınız muhtemelen) bence gmk87 veya 67 alın. Switch ve keycap olmadan 1.2k civarı fiyatı şu anda indirimde, ekstradan yeni üye indirimi ve süper fırsatlar sayfasından alırsanız bunu 1-1.1k civarına düşürebilirsiniz, vergiye de 1.3k falan tutar. Üstüne istediğiniz switchleri ve keycapleri takabilirsiniz üstelik kablosuz bir klavye, ekran ve knob da var. Ben bu şekilde yaptım ve sonuç böyle oldu, incelemesi de var konu açmıştım bakmak isterseniz.

Gmk67 alırsanız (daha küçük olan modeli) daha az switch alıp daha ucuza getirebilirsiniz maliyeti. Ama bence bu fiyatlara çıkıyorsanız güzel bir klavye yapmak hazır almaktan çok daha iyi, bunu aldıktan sonra GMMK2'yi hiç kullanmadım mesela iyi olmasına rağmen, sesi gerçekten çok iyi ve knob işe yarıyor baya.

Son düzenleme:
Selamlar,

Beyaz istediğinizi gördüm ancak örnek olması açısından bir model atıyım dedim, geçtiğimiz Eylül ayında bende bunu aldım;

Gayet memnunum, %60 klavye arayanlar için çok iyi bir model olduğunu da gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Hocam link atabilir misiniz acaba?

hocam custom işinden çok anlamıyorum siz bana link atsanız gmk 67 nin bi de switch olarak iyi bir switch önerir misiniz red switch

hocam bütçeme göre biraz düşük kaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…