RKS RK125s alınır mı?

Evet memnunum 1500 km'deyim şu an hiçbir sorun yok motorda yağ gibi akıyor yollarda 125'te kesiciye giriyor parça kaliteside gayet güzel Drift L'den bir tık daha üstün premium 125CC kategorisine yaklaşmış bir motor ve şu an indirimde 72bin TL kesinlikle alınır.

Merhaba konuya 3 ay sonra yazıyorum ama 90.000TL'ye 0km Honda Dior mu daha mantıklı yoksa 0km ye bu motor mu daha mantıklı?

Çın malına para verme boşuna hayalindeki S1000rr hayatındaki Çinli motordan daha güzeldir 70k para kolay mı?

Merhaba konuya 3 ay sonra yazıyorum ama 90.000TL'ye 0km Honda Dior mu daha mantıklı yoksa 0km ye bu motor mu daha mantıklı?

Honda Dio bende var 1.5 yıl günde 17 saat kullandım Honda Dio al ama serviste yaptir bakımını internette Honda Dio orijinal sayfasina servis yerleri var seni 120.000 km götürür motor değişmeden en az öyle söyleyeyim.Parcaları bakımı ucuz ben servis bakımına 300 tl ödüyorum.

Son düzenleme:
Çın malına para verme boşuna hayalindeki S1000rr hayatındaki Çinli motordan daha güzeldir 70k para kolay mı?

Honda Dior bende var 1.5 yıl günde 17 saat kullandım Honda Dior al ama serviste yaptir bakımını internette Honda Dior orijinal sayfasina servis yerleri var seni 120.000 km götürür motor değişmeden en az öyle söyleyeyim.

O motoru sürdüm bana çok küçük gibi geldi. Dediğim gibi iki motorunda sıfırı aynı fiyat neredeyse. Bu motorda ne gibi sıkıntılar olur herkes memnun olduğunu yazmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı