RKS RK125s alınır mı?

O motoru sürdüm bana çok küçük gibi geldi. Dediğim gibi iki motorunda sıfırı aynı fiyat neredeyse. Bu motorda ne gibi sıkıntılar olur herkes memnun olduğunu yazmış.

Abicim Çinli ve Türk malı alma Honda Dio 2024 modelleri bana da küçük geldi psikolojik sanırım ama 110 km hız yaptım kullandıkça açılıyor. 2 kişi binsen bile hızından taviz vermiyor yakıt desen hiç yakmıyor öğrenci dostu. 2022, 2023, 2024 kullandım ben bir kere arıza vermedi Çinli motorda arızanın nerede oldugunu anlayamıyorsun Çinli alacagıma 20000, 30000, kmde dio al. Hem kuryelikte hem kisisel motorum Honda Dio benim ayrı ayrı kullanıyorum 2 tane.fikir istersen numaramı veririm.Çinlide kullandım Türk malıda Spontini 110 mesela yağmurda bazen çalışmıyor bujiye su kaçıyor,Türk malı Volta kullandım her gün başka arıza Dio alacaksan da lastikleri değiş her motorda olduğu gibi mesajimi güncelledim tekrar okursun.Bakımlarını orijinal servisinde yaptır orada burada yaptırma sakın "Herkes Memnun sikayeti yokmu" yazmıssın demek ki yok benim açımdan tek sıkıntı ABS olmaması sırf o yüzden değiştirirdim şu an alkol alıyorum sonra anlatırım.güncelliyorum sürekli oku karar ver irade senin.

Son düzenleme:
merhabalar motoru almayı düşünüyorum bir sıkıntısı oldumu simdiye kadar kaç km oldu gidişi ve vites geçişleri iyimi

Hocam bende almayı düşünüyorum memnun musunuz bir sorun yaşadınız mı ve motor kaç km de
merhabalar motor 3 haftadır bende yeni aldım. şimdilik tek sıkıntı akü ile ilgili oldu. Arızada akünün sıvısı dışarı akmış ve akünün bağlantı aparatı erimiş. böyle oldugu icinde motor marş almadi ve enjeksiyonu çalışmadı. 2 hafta akü için bekledim. Şimdi yeni taktırdım. O yüzden pek kullanma şansım olmadı. Kullandığım kadarıyla ise bence gidişatı ve hızlanması iyi tatmin ediyor. Alicaksaniz tavsiye ederim. Eğer başka bir arıza yaşarsam kısa zamanda yazarım.

Dosya Ekleri

• IMG_20250426_111759_1.jpg
    IMG_20250426_111759_1.jpg
    105,9 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20250426_111824.jpg
    IMG_20250426_111824.jpg
    122,9 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20250426_111756_1.jpg
    IMG_20250426_111756_1.jpg
    102,1 KB · Görüntüleme: 46
geçmiş konuyu tekrar açtım kusuruma bakmayın ama bende şuan almayı düşünüyorum sizce nasıl uzun süre bi sorun yaşadınız mı kroniği varmı
hortlatıyorum 5000kmye yakın bakımlarını eksiksiz yaptırdım hiçbir problem yaşamadım şu ana kadar kronik bir sorun ile karşılaşmadım almak istersen alabilirsin fp ürünü gayet tatmin ediyor drift lden iyidir servisi konusunda çok problem yaşayan olmuş fakat şehirden şehire değişiyor benim tanıdığım olduğundan dolayı hiçbir sorun yaşamadım çok güzel ilgileniyorlar akıp gidiyor motor pişman olmazsın

Evet memnunum 1500 km'deyim şu an hiçbir sorun yok motorda yağ gibi akıyor yollarda 125'te kesiciye giriyor parça kaliteside gayet güzel Drift L'den bir tık daha üstün premium 125CC kategorisine yaklaşmış bir motor ve şu an indirimde 72bin TL kesinlikle alınır.

Selamlar hocam aradan bayağı bir zaman geçmiş memnun musunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı