bruto copangomer
Hectopat
Daha fazla
O motoru sürdüm bana çok küçük gibi geldi. Dediğim gibi iki motorunda sıfırı aynı fiyat neredeyse. Bu motorda ne gibi sıkıntılar olur herkes memnun olduğunu yazmış.
Abicim Çinli ve Türk malı alma Honda Dio 2024 modelleri bana da küçük geldi psikolojik sanırım ama 110 km hız yaptım kullandıkça açılıyor. 2 kişi binsen bile hızından taviz vermiyor yakıt desen hiç yakmıyor öğrenci dostu. 2022, 2023, 2024 kullandım ben bir kere arıza vermedi Çinli motorda arızanın nerede oldugunu anlayamıyorsun Çinli alacagıma 20000, 30000, kmde dio al. Hem kuryelikte hem kisisel motorum Honda Dio benim ayrı ayrı kullanıyorum 2 tane.fikir istersen numaramı veririm.Çinlide kullandım Türk malıda Spontini 110 mesela yağmurda bazen çalışmıyor bujiye su kaçıyor,Türk malı Volta kullandım her gün başka arıza Dio alacaksan da lastikleri değiş her motorda olduğu gibi mesajimi güncelledim tekrar okursun.Bakımlarını orijinal servisinde yaptır orada burada yaptırma sakın "Herkes Memnun sikayeti yokmu" yazmıssın demek ki yok benim açımdan tek sıkıntı ABS olmaması sırf o yüzden değiştirirdim şu an alkol alıyorum sonra anlatırım.güncelliyorum sürekli oku karar ver irade senin.
Son düzenleme: