RKS vs QJ

RS 200 ve m250 arasında kalmıştım. Çinli vs diyip geçiştiriyorlar, ama başlangıç için RKS m250 tavsiye ederim. Özellikle ses ve görünüş açısından çinliler aşmış durumda... Tek eski yönü yedek parça işi meşakatli olabiliyor. 'Gecikme anlamında'
a1 alabiliyorum maalesef

Eğer 2 sene boyunca binmeyi düşünüyorsan sıfırı tabii ki daha iyi. Ama tabii ki bütçenizi zorlayacaksa eğer gerçekten anlayan birinin bakması önemli temiz 2.nci elde tercih edilebilir.
hocam rahatsiz ediyorum tekrardan pulsar ns125 mi yoksa rks 125s mi hangisi daha mantikli

Son düzenleme:
İkisinin fiyatida ayni civarlarda ne gibi avantajlari var pulsarın
1-Kalite (çin malı değil.)
2-Servisleri olması gerektiği gibi çalışıyor(rks servisleri gibi vasat değil.)
3-Yedek parça sorunu yok her türlü parçasını bulmak çok kolay.
4-Pazarda kalıcı bir yeri var(çin çon modeller gibi ülkeye gelip 1 sene sonra akıbeti belirsiz değil.)
5-Kuralkan gibi büyük bir distribütöre sahip.
6-Motor blokları sağlam.(Bajaj dünyanın en büyür motor bloğu üreticilerinden biridir bir çok markaya motor üretir.)

Aklıma gelenler bunlar.

Arkadaş yazmış zaten RKS seçenek bile değil.
1-Kalite (çin malı değil.)
2-Servisleri olması gerektiği gibi çalışıyor(rks servisleri gibi vasat değil.)
3-Yedek parça sorunu yok her türlü parçasını bulmak çok kolay.
4-Pazarda kalıcı bir yeri var(çin çon modeller gibi ülkeye gelip 1 sene sonra akıbeti belirsiz değil.)
5-Kuralkan gibi büyük bir distribütöre sahip.
6-Motor blokları sağlam.(Bajaj dünyanın en büyür motor bloğu üreticilerinden biridir bir çok markaya motor üretir.)

Aklıma gelenler bunlar.
Teşekkür ederim oncelikle. Buyuk ihtimalle kararim degismezse alacagim motor ns125 olacak. Sıfır mı almaliyim yoksa ikinci el dusuk km temizini mi? En fazla 2 sene binerim idare etsin yeterli.

Teşekkür ederim oncelikle. Buyuk ihtimalle kararim degismezse alacagim motor NS125 olacak. Sıfır mı almalıyım yoksa ikinci el dusuk km temizini mi? En fazla 2 sene binerim idare etsin yeterli.

Bütçeye bağlı bütçe yetiyorsa sıfır yetmiyorsa bütçenize en uygun olanlara bakıp arasında hangisini en temizse onu seçmeniz lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı