RKS vs QJ

Bu yaştaki hevesinizi anlıyorum lakin geri satarken ya çok çok ucuz vereceksiniz piyasası 100 SE siz 60 70'e vereceksiniz anca satılacak. Belli kmlere gelince sizi motordan soğutacak tarzda kalitesiz motorlar.
Onun yerine Bajaj NS125 gibi daha sağlam motor bloguna ve rahat yedek parca bulabileceginiz motorlara bakmanız önemli belli bir şeyden sonra zaten 125'lik supersport görünümlü motorların arka tekerleri bile minnacık gözünüze düşük CC de supersport hoş gelmemeye başlayacak bu süreçte çok zarar etmeyin derim.
Ns125de beğendiğim bi motor aklimdakiler arasinda var. Mantiksiz mi diyorsunuz bu yasta racing tip surmek. Nakede yonelmek daha mantikli gibi

Butce 100 civarı diyeyim şimdilik zaten eylule dogru almayı planlıyorum
Eylüle kadar baktığınız motorlara neredeyse 2x zam gelecek. Boşuna bakmayın şimdi. Avrupa veya Türkiye üretimi dışındaki motosikletlere dehşet bir zam geldi ama daha yansıtılmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ehliyetiniz sanirim 200 250CC bandına yetmiyor yoksa rtr 200 harika bir seçenek olabilirdi bütçenizde size de para bile kalabilirdi.
Evet evet a1 sadece yasım yetmiyor ustune
Eylüle kadar baktığınız motorlara neredeyse 2x zam gelecek. Boşuna bakmayın şimdi. Avrupa veya Türkiye üretimi dışındaki motosikletlere dehşet bir zam geldi ama daha yansıtılmadı.
Peki yaz gelmeden nisan civarı taksitli sekilde alsam yaz boyu odesem mantikli olabilir mi?

NS125'te beğendiğim bir motor aklimdakiler arasinda var. Mantiksiz mi diyorsunuz bu yasta racing tip surmek. Nakede yonelmek daha mantikli gibi.

Yani küçük motorda motora devamlı yatıyorsun pek kullanışlı olmuyor zaten. O beklediğin görüntüyü teker çok küçük oldugu icin fotoğraf videoda alamıyorsun bence.
Nakedin rahatlığına alışınca görüntüden önce konforun gelmeye başliyor. Düşük CC'lerde özellikle. Çünkü yatmanızi gerektirecek bir hıza ulaşmıyorsunuz zaten.

Yani küçük motorda motora devamlı yatıyorsun pek kullanışlı olmuyor zaten. O beklediğin görüntüyü teker çok küçük oldugu icin fotoğraf videoda alamıyorsun bence.
Nakedin rahatlığına alışınca görüntüden önce konforun gelmeye başliyor. Düşük CC'lerde özellikle. Çünkü yatmanızi gerektirecek bir hıza ulaşmıyorsunuz zaten.
Yani dediginiz dogru nakede yonelmek belkide daha mantikli gelecektir. Benim istegim gaza dokundugum zaman gitsin yolda birakmasin parcasi zor olmasada bulunsun yeterli sahsen. Ne onerirsiniz peki.

Yani dediginiz dogru nakede yonelmek belki de daha mantikli gelecektir. Benim istegim gaza dokundugum zaman gitsin yolda birakmasin parcasi zor olmasa da bulunsun yeterli sahsen. Ne onerirsiniz peki.

Ehliyetinize ve bütçenize en uygunu düşük km bir ns125. kolay kolay yolda bırakmaz sizi. Uzun süreler RS200 NS200 kullandım çok ideal motorlar. Çok sıkıştırmaya gelmez bu CC'ler gene de dikkatli olmakta fayda var. Çok Çin'e bulaşmayın derim bajajında birkaç eksiği var lakin parça ve blok olarak sağlam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı