Rm-244 Flash 24 vs SAMSUNG CRG50 24

Eyşannnnnn

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, 2monitör arasında kaldım. aslında ekran kartım nvidia fakat samsung markadan dolayı olur tercihim, sizin fikirleriniz nedir?(Valorant cs oynayan biriyim fakat 1ms ile 4ms i farkedecek seviyede olduğumu düşünmüyorum yada hissedilir mi 4ms hiç kullanmadım)

Samaung marka tabii ki olur. Ekran kartı markasi ile monitör ayni olamaz zaten. Ha Freesync/G Sync olayina dikkat edebilirsiniz.

Everest/Ranpage markalarından monitör önermiyorum, kendini kanıtlamamaış ve diğer ürünleri de fason olan markalar.

Merhaba arkadaşlar, 2monitör arasında kaldım. aslında ekran kartım nvidia fakat samsung markadan dolayı olur tercihim, sizin fikirleriniz nedir?(Valorant cs oynayan biriyim fakat 1ms ile 4ms i farkedecek seviyede olduğumu düşünmüyorum yada hissedilir mi 4ms hiç kullanmadım)
Tabiki de samsung rampage'e pek güvenmiyorum. Zaten piyasada 1 ms olarak geçen çoğu monitör 5-10ms değerinde oluyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı