RM650X 650TL!

Hocam emin misiniz bende de o anlık çıt sesi kapanma sırasında oluyor. Bence bu modellerin hepsinde bu var diye düşünüyorum.
Hocam ses var kesinlikle kapanırken. Fan seslerinden net duyamamış olabilirim. Mining yapıldığı için sistemi kapatamıyorum şu an için. Yarın oda değişimi yapacağım o anda gerekirse ses kaydedeyim.

@XienoN Hocam denedim ama pek bir ses yok gibi. Net duyulacak bir şey mi yoksa hafif bir "ciuv" standart kapanma sesi gibi mi? Tam anlatamadım ama eski powera benzer bir ses ile kapandı. Yani "çıt" şeklinde bir ses çıkmadı ama ses çıkıyor. Belki de ben öyle hissettim.

Tam kapanma esnasında çıt diye ses geliyor ortam sessizse duyulucak şekilde çıkıyor. Tekrar dener misin?

IMG_20210901_152530.jpg

İndirim tekrar başlayınca ben de aldım. Sitede yazan bilgilerin bazıları yanlış. Onları düzeltmek isterim. Fanı 135 değil 140mm ve güç kaynağından 2 adet 4+4 pin CPU Power kablosu çıkıyor, 1 tane değil. Bu sayede üst model anakartlarla da kullanılabilir.

Eki Görüntüle 1156133

İndirim tekrar başlayınca ben de aldım. Sitede yazan bilgilerin bazıları yanlış. Onları düzeltmek isterim. Fanı 135 değil 140mm ve güç kaynağından 2 adet 4+4 pin CPU Power kablosu çıkıyor, 1 tane değil. Bu sayede üst model anakartlarla da kullanılabilir.

Kapanırken tık diye bir ses geliyor mu?

Kapanırken tık diye bir ses geliyor mu?
Hocam benden geliyor. Herkeste aynı sanırım. Çok geç cevap verdim kusura bakmayın, unutmuşum. Bildirim gelince gördüm biraz önce.

Eki Görüntüle 1156133

Ben de 750 W olanı aldım 1000 TL'den. Canavar gibi 2021 modeli ender bulunuyorken kaçırmamak gerekir bu fiyatta.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı