RM750 vs RM750X

Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Meslek
Küçük Girişimci
Merhaba,
Arkadaşlar aralarındaki fark Corsair Türkiye Instagram sayfasından aldığım bilgi kadarıyla "Japon kapasitör" denildi. Şimdi 750'lik güç kaynağını kullanacağım sistem:
  • MSI Z390 GAMING Edge AC
  • RTX 2070 Super Gaming X Trio
  • 16 GB DDR4 3200 MHz RAM
  • 1 Adet SSD
  • 1 Adet HDD
  • 1 Tane sıvı soğutma
  • 3 Tane fan
  1. RM750 siyah fiyatı: 822 TL (2019 üretim)
  2. RM750X beyaz fiyatı: 869 TL (indirimli hali, indirimsiz 989 TL gibi bir fiyat) (2018 üretim yüksek ihtimal)
Böyle bir bilgisayara fiyat olarak da uygun olan RM750 mi alınmalı yoksa RM750X mi? Benim için önemli olan fiyat ve yeterlilik. Bu ikisi arasında seçim yapacağım, başka marka PSU önermezseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence üretim tarihi ve renk önemli değilse Japon kapasitöre sahip olanı alın. Ben kendi güç kaynağımı seçerken buna dikkat etmiştim.

Hocam öneriler ve yorumlar için teşekkür ederim. Fakat fiyattan kısmaya çalışıyorum ve sadece bu iki model arasında kaldım. Tier listelerinin çoğunda 1 ve 2 . listede ikisi de var.

Evet Corsair'e göre tek bir alanda üretim yapan bir firma fakat, çok böyle bilmediğim için kendi açımdan Corsair'den yana kullanmak istiyorum şansımı ama.

Bende bir kaç yabancı sitede göz gezdirdim hocam yorumları. Sen hangisinden yanasın. RM750 mi?

@JRScarface siz de haklısınız. Corsair alan ve yıllardır sisteminde kullanan insanlar her yerdeler. Siz de akıllılık edip yıllarca kullanmak istiyorsunuz, böyle bir sistemi her öne gelen güç kaynağı da taşıyamaz. Gerçek Gold sertifikası bile yeter

Vatan Görevlisi: İsterseniz Everest 750W 80+ Gold ( 80+ var ise kellemi alın) sertifikalı güç kaynağı var (!)

Ya aralarında çok fark olacağını zannetmiyorum. CORSAIR RM750x alırdım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…