Yüzünüz nasıl hocam?Az önce son hapımı içtim ve tedavimi bitirdim.
Şu an yüzün son halini alması için ne kadar daha beklemeniz gerekiyor ?Az önce son hapımı içtim ve tedavimi bitirdim.
Yüzün son hali derken yan etkiler geçince ki hali mi demek istiyorsun ?Şu an yüzün son halini alması için ne kadar daha beklemeniz gerekiyor ?
Hocam benim yüzüm bayağı iyi toplarladı. Fakat hâlâ az da olsa iz ve kırmızılık var. Tedaviden sonra kırmızılıkların kaybolduğunu söylüyorlar, umarım dedikleri gibi olur.Yüzün son hali derken yan etkiler geçince ki hali mi demek istiyorsun ?
Senin yüzünde hiçbir şey kalmaz. Ben iz tedavisi de olacağım. Doktor Ağustos'un başında gel dedi.Hocam benim yüzüm bayağı iyi toplarladı. Fakat hâlâ az da olsa iz ve kırmızılık var. Tedaviden sonra kırmızılıkların kaybolduğunu söylüyorlar, umarım dedikleri gibi olur.
Bu 5. ayım zaten, bi' 15 gün sonra tekrar gidicem doktora. Muhtemelen son ilaçlarımı alıcam. Zaten ayın 29'nda memlekete gideceğim.
Sonuçta kökünden kurtulacaksınız. Bu da iyi bir şeySenin yüzünde hiçbir şey kalmaz. Ben iz tedavisi de olacağım. Doktor Ağustos'un başında gel dedi.
Umarım.Sonuçta kökünden kurtulacaksınız. Bu da iyi bir şey.
Kızarıklıklar ne alemde yani ? Ben de 5. ayımdayım şu an.Yüzün son hali derken yan etkiler geçince ki hali mi demek istiyorsun ?
Haptan dolayı kızarık. Zamanla düzelecek.Kızarıklıklar ne alemde yani ? Ben de 5. ayımdayım şu an.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.