Roaccutane kullanımı

Arkadaşlar bende bugün başladım, 19 yaşındayım doktor birisi 10 MG diğeri 20 MG olmak üzere sabah akşam iki doz verdi. Cidden ciltte ve dudakta yaptığı kuruluk çok rahatsız edici düzeyde mi? Malum yaz aylarına da gireceğiz. Ha bir de ilk 2 ay felan sivilceler çok daha fazla ve hızlı çıkıyormuş doğru mu? Bir deee %95 etkili bir tedavi değil mi? :) Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar bende bugün başladım, 19 yaşındayım doktor birisi 10 MG diğeri 20 MG olmak üzere sabah akşam iki doz verdi. Cidden ciltte ve dudakta yaptığı kuruluk çok rahatsız edici düzeyde mi? Malum yaz aylarına da gireceğiz. Ha bir de ilk 2 ay felan sivilceler çok daha fazla ve hızlı çıkıyormuş doğru mu? Bir deee %95 etkili bir tedavi değil mi? :) Şimdiden teşekkürler.
Ben şu ana kadar 38 hap içtim, dudağım kuru yemek yerken ağzımı çok açarken zorlanıyorum bazen tek sıkıntım o. Onun dışında önceden kuru değilken de hissi aynı böyleydi en azından benlik rahatsız edici bir durumu yok. Sivilce biraz arttı şu an yüzümde ama hafiften düzelerek arttı gibi bir şey oldu fakat biraz iyi yönde ilerlediği belirli oluyor ben yüzüme baktığım zaman. Bakalım kalan tedavi sürecinde nasıl olacak, iz kalacak mı.

Ben şu ana kadar 38 hap içtim, dudağım kuru yemek yerken ağzımı çok açarken zorlanıyorum bazen tek sıkıntım o. Onun dışında önceden kuru değilken de hissi aynı böyleydi en azından benlik rahatsız edici bir durumu yok. Sivilce biraz arttı şu an yüzümde ama hafiften düzelerek arttı gibi bir şey oldu fakat biraz iyi yönde ilerlediği belirli oluyor ben yüzüme baktığım zaman. Bakalım kalan tedavi sürecinde nasıl olacak, iz kalacak mı.
Valla nereye baktıysam tedaviyi doğru düzgün uygulayanların sorunları çözülmüş.

Nemlendirici rahatlatıyor değil mi kesinlikle?
Nemlendirici bunu için var.
Bugünden itibaren 5.ayıma başladım. Doktor tedavimin 7 ay süreceğini söyledi ve yine 40 MG yazdı, büyük ihtimal 6. ve 7. aylarda da 40 MG kullanacağım ve tedavim hep 40 MG içerek biticek. Doktor bu sefer Roaccutane yanında bir de Marincap Omega 3 Balık Yağı hapı verdi. Omega 3'üde sabah, öğlen, akşam günde 3 kez içeceğim.
@Ciusance @Slippin Jimmy0 @gearbass

Son düzenleme:
Doktor ilacı yazarken yanında hametan yazmıştı, bu kremi yüzüme kullansam pul pul görünümü geçer mi ? İnternette pek bir bilgi bulamadım. Sivilcelerin üstüne sürme konusunda da biraz tedbirliyim fakat bir sıkıntı olmaz galiba.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı