Rica ederim.Bilgi için sağ ol dost.
Rica ederim.Bilgi için sağ ol dost.
Hocam bu arada doktor bana Zoretanin yazdı. Etken maddesi aynı diye biliyorum Roaccutane ile.Rica ederim.
Evet aynı, sadece farklı marka. Kaç Mg yazdı ve tahminen ne kadar sürecek tedavin ?Hocam bu arada doktor bana Zoretanin yazdı. Etken maddesi aynı diye biliyorum Roaccutane ile.
Sabah 20 MG akşam 10 MG yazdı hocam. 6 ay sürecek dendi.Evet aynı, sadece farklı marka. Kaç Mg yazdı ve tahminen ne kadar sürecek tedavin ?
Hocam siz sabah 10 MG akşam 10 MG mı alıyorsunuz?64 kilo olarak hesapladım X15 = 9600MG
Ben şimdiden 4600MG almışım maşallah.
20 x 30 = 600MG ilk ay.
40 x 30 = 1200MG ikinci ay.
Şu anki ay 60 x 30 1800MG.
Hayır 20+20+20 3 adet günlük. İftardan sonra 2 adet, sahurda 1 adet atıyorumHocam siz sabah 10 MG akşam 10 MG mı alıyorsunuz?
Maşallah. Bana günlük 30 MG yazdı.Hayır 20+20+20 3 adet günlük. İftardan sonra 2 adet, sahurda 1 adet atıyorum.
4-5 tane olsa sorun değil, umurumda olmazdı zaten. Hayatımızı kararttı bu illet. Şükürler olsun yüzüm iyileşiyor.Bu nasıl konu 40 sayfa tutmuş valla helal ve geçmiş olsun arkadaşlar küçük yaşta en çok strese sokan derttir bu sivilce olayı hepinizin iyileşmesi dileğiyle. Fazla kafaya takmayın 15 yaşlarında olabilecek durumdur bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.