Alkol kullanmayın hocam. Ciğerlerinizi fazla yormuş olursunuz.
6 ay kullanacağım.Kaç ay dedi doktor sana tahmini ?
Zaten kullanmıyorum hocam.Alkol kullanmayın hocam. Ciğerlerinizi fazla yormuş olursunuz.
Şuan 2. ayımın sonlarındayım. İlk 2 ay kusma dönemi oldu, eskisi gibi çıkmıyor sivilce. Eskiye göre daha iyi cildim. Zaten 6 ay kullanacağım toplam, daha yeni iyileşmeye başlıyor.@Gravax06 hocam cildinizde ki son durum nedir?
Kusma hariç başka bir yan etkisi oldu mu ilacın?Şuan 2. ayımın sonlarındayım. İlk 2 ay kusma dönemi oldu, eskisi gibi çıkmıyor sivilce. Eskiye göre daha iyi cildim. Zaten 6 ay kullanacağım toplam, daha yeni iyileşmeye başlıyor.
Dudak kuruması, göz kuruması, yüz kuruması, saç yağlanmaması, kolların soyulması, eklem ağrıları, 3-4 kere burun kanaması, yine 1 hafta filan baş ağrısı. İlaç 1 kutusu 80 TL. (Tabi SGK ile daha ucuz.)Kusma hariç başka bir yan etkisi oldu mu ilacın?
Ayrıca ilacı kaç TL'ye aldınız?
İlk ayda 40 Mg kullandım, 2. aydayım ve şu anda 40 Mg kullanıyorum. 2.ayın bitmesine 10 gün kaldı, doktor dozu artıracak. Büyük ihtimalle 60 Mg kullanırım.Hocam kaç mg kullanıyorsunuz? Ben 30 mg kullanıyorum 3-4 ay oldu bende hiçbir yan etki göstermedi.
Hocam ilacı bende kullanmayı düşünüyorum ama içimi ürpertiyor, internette intihara girişim, kısırlık, saç dökülmesi gibi şeyler dönüyordu. Hatta Amerika'da 50'den fazla kişiyi öldürdüğü için ilaç Amerika'da yasaklanmış gibi.Dudak kuruması, göz kuruması, yüz kuruması, saç yağlanmaması, kolların soyulması, eklem ağrıları, 3-4 kere burun kanaması, yine 1 hafta filan baş ağrısı. İlaç 1 kutusu 80 TL. (Tabi SGK ile daha ucuz.)
Bu cevap beni biraz da olsa rahatlattı.Hocam kaç mg kullanıyorsunuz? Ben 30 mg kullanıyorum 3-4 ay oldu bende hiçbir yan etki göstermedi.
Geç olmadan kullanmalısın, yoksa çok izlerin kalır ve özgüven kaybı yaşarsın sivilcelerden dolayı. Kısır filan bırakmıyor, intihar girişimi de çok saçma, tam tersine sivilcelerin geçeceği için sevinmen lazım. Saç dökülmesi kişiden kişiye değişir, sen daha 15 yaşındasın dökülmez. Kısacası hemen bir dermatoloğa gitmelisin. Ama zor bir süreç, kolay değil. Eğer tedaviyi yarıda bırakırsan vay haline, kesinlikle yarıda bırakma. İlk başlarda artacak, sonra azalacak.Hocam ilacı bende kullanmayı düşünüyorum ama içimi ürpertiyor, internette intihara girişim, kısırlık, saç dökülmesi gibi şeyler dönüyordu. Hatta Amerika'da 50'den fazla kişiyi öldürdüğü için ilaç Amerika'da yasaklanmış gibi.
Bu cevap beni biraz da olsa rahatlattı.
@Gravax06 15 yaşındayım yüzümde epey bir sivilce var yanaklarım da akneler mevcut. Rahatsız oluyorum bu durumdan. Sağlığıma, yememe, her şeyime dikkat ediyorum, yok yine çıkıyorlar.
Bir sürü krem kullandım ama hiçbiri neredeyse işe yaramadı.
@Gravax06 ve @iDirext Hocalarım siz ilacı tavsiye ediyor musunuz? Kullanmalı mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.