xl adam Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #1 Aga 1.1.1.1 indirdim ilk iki gun Roblox açıldı ama bugün siteye giremiyorum, site yuklenmiyor.
B Belan Femtopat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 115 Çözümler 1 14 Ağustos 2024 #2 ProtonVPN kullan. Artı 0 Eksi
KS KS xl adam Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #3 ama vpn bilgileri satıyomuş Belan dedi: ProtonVPN kullan. Genişletmek için tıkla... ama vpn bilgileri satıyomuş Artı 0 Eksi
ama vpn bilgileri satıyomuş Belan dedi: ProtonVPN kullan. Genişletmek için tıkla... ama vpn bilgileri satıyomuş
calypso1 Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 353 Çözümler 4 14 Ağustos 2024 #4 xl adam dedi: Aga 1.1.1.1 indirdim ilk iki gun Roblox açıldı ama bugün siteye giremiyorum, site yuklenmiyor. Genişletmek için tıkla... ISS'ler çoğu DNS sunucularını erişime kapatıyor, bundan dolayı çalışmıyordur. Artı 0 Eksi
xl adam dedi: Aga 1.1.1.1 indirdim ilk iki gun Roblox açıldı ama bugün siteye giremiyorum, site yuklenmiyor. Genişletmek için tıkla... ISS'ler çoğu DNS sunucularını erişime kapatıyor, bundan dolayı çalışmıyordur.
Crylogs Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 557 Çözümler 10 Yer Peter Kok Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 Tİ AMD Ryzen 5 5600 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Oyun Tasarımcısı 14 Ağustos 2024 #5 xl adam dedi: ama vpn bilgileri satıyomuş ama vpn bilgileri satıyomuş Genişletmek için tıkla... Satıyor evet. Ban yemiş olabilirsin. Artı 0 Eksi
xl adam dedi: ama vpn bilgileri satıyomuş ama vpn bilgileri satıyomuş Genişletmek için tıkla... Satıyor evet. Ban yemiş olabilirsin.
LemonTree68 Hectopat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 1.043 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #6 xl adam dedi: ama vpn bilgileri satıyomuş Genişletmek için tıkla... Gülen arkadaşlar neye gülüyor anlamadım. Çoğu vpn uygulaması bunu yapıyor. Aksini iddia eden söylesin. Artı 0 Eksi
xl adam dedi: ama vpn bilgileri satıyomuş Genişletmek için tıkla... Gülen arkadaşlar neye gülüyor anlamadım. Çoğu vpn uygulaması bunu yapıyor. Aksini iddia eden söylesin.
Crylogs Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 557 Çözümler 10 Yer Peter Kok Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 Tİ AMD Ryzen 5 5600 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Oyun Tasarımcısı 14 Ağustos 2024 #7 Neden beğenmedim atıyorsunuz hocam, bir sıkıntı mı var? @El hasen Artı 0 Eksi
KS KS xl adam Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #8 beyler internet çokmuş sıkıntı yok hala giriyom dns kısmı 1111 1001 yazıyom oluyo warp indirmeye bile gerek yokmuş Artı 0 Eksi
beyler internet çokmuş sıkıntı yok hala giriyom dns kısmı 1111 1001 yazıyom oluyo warp indirmeye bile gerek yokmuş
calypso1 Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 353 Çözümler 4 15 Ağustos 2024 #9 LemonTree68 dedi: Gülen arkadaşlar neye gülüyor anlamadım. Çoğu vpn uygulaması bunu yapıyor. Aksini iddia eden söylesin. Genişletmek için tıkla... VPN uygulamalarının bilgileri sattığını biliyoruz hocam, burada güldüğümüz mesele KS'nin bundan korkması. İnternette evinizin kapı numarasına kadar bilgileriniz zaten dolaşıyor. Her türlü bilgilerimiz satılıyor zaten, abes bir korku oluyor bu. Artı 0 Eksi
LemonTree68 dedi: Gülen arkadaşlar neye gülüyor anlamadım. Çoğu vpn uygulaması bunu yapıyor. Aksini iddia eden söylesin. Genişletmek için tıkla... VPN uygulamalarının bilgileri sattığını biliyoruz hocam, burada güldüğümüz mesele KS'nin bundan korkması. İnternette evinizin kapı numarasına kadar bilgileriniz zaten dolaşıyor. Her türlü bilgilerimiz satılıyor zaten, abes bir korku oluyor bu.