Desene Harris kazandıHarris'e feministlerden ve eşcinsellerden başka oy veren olmayacak. Trump'ın kazanacağına inanıyorum.
Desene Harris kazandıHarris'e feministlerden ve eşcinsellerden başka oy veren olmayacak. Trump'ın kazanacağına inanıyorum.
Eşcinsel destekçiler fazla ama Amerikada'ki homofobikler hiç de az değil bence.Desene Harris kazandı
Açılmaz, çocuklara yönelik şiddet ve cinsel içeriklerden dolayı açmazlar. Moderasyon ekibi kapattığını anda aynı oyunu açarlar.
Umarım trump kazanır.
Make Adıyaman great again!
Dağın görünmeyen yüzüdür bu.
Kimlik doğrulama işi pek etik değil. Güvenlik açısından çoğu kişi yapmaz bile bunu.Kitledeki bir kesim yüzünden bütün platformu yasaklamak doğru bir hareket değil mesela BTK Roblox'a yalnızca kimliğini doğrulayanlar girebilir gibi bir sistem çıkarsa iyi olabilirdi sonuçta bu hareketleri yapan birisi olsa ve yasaklansa oyunu asla kimlik olmadan bir daha oynayamazdı. (Çin'deki birçok oyundaki mantıktan bahsediyorum.)
Kimlik doğrulama işi pek etik değil. Güvenlik açısından çoğu kişi yapmaz bile bunu.
Ayrıca daha kullanıcıları idare edemeyen firma kimlik doğrulaması getirmekle uğraşmaz.
Çin'de çokça uygulanan bir sistem Türkiye'de Roblox ile anlaşma yapsa tak diye yapılabilir ve bütün yaşları korumaya alabilirler sadece 10 yaşında olan kimliği doğrulanan biri chati göremez mesela onun gibi.
Yaparlar Roblox'un Türkiye'de çok fazla oyuncusu var.
Çine benzemeyelim çinli oluruz.Çin'de çokça uygulanan bir sistem Türkiye'de Roblox ile anlaşma yapsa tak diye yapılabilir ve bütün yaşları korumaya alabilirler sadece 10 yaşında olan kimliği doğrulanan biri chati göremez mesela onun gibi.
Yaparlar Roblox'un Türkiye'de çok fazla oyuncusu var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.