Roblox CPU kullanıyor

İşletim sistemi
Windows 8.1
Makaleler
1
Arkadaşlar başlıktan da anladığınız üzere her oyunda %30 civarı CPU kullanıyor, anlamadığım tek şey darboğaz mı yapıyor? GPU kullanmıyor gibi geliyor bana ama GPU'da kullanıyor.

1627838762525.png

1627838786233.png

Valorant'ta CS:GO'da 60+ FPS alıyorum. Roblox'a gelirsek en düşük ayarlarda bile 30+40 FPS alıyorum (herhangi bir oyun)

İyi de, Valorant ve CS:GO olabildiğince optimizasyonu iyi olan oyunlar, fazla FPS almak için tasarlanmış. Ben Valorant'ta 90 FPS alıyorum ama Roblox'da kuzenim istediğinde giriyorum arada ve bazı oynadığı oyunlarda 30-40 FPS alıyorum. Bazı oyunlarında optimizasyon sıkıntısı var. Ama her oyunda böyleyse bilemiyorum artık.

İyi de, Valorant ve CS:GO olabildiğince optimizasyonu iyi olan oyunlar, fazla FPS almak için tasarlanmış. Ben Valorant'ta 90 FPS alıyorum ama Roblox'da kuzenim istediğinde giriyorum arada ve bazı oynadığı oyunlarda 30-40 FPS alıyorum. Bazı oyunlarında optimizasyon sıkıntısı var. Ama her oyunda böyleyse bilemiyorum artık.

O zaman yapacak bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı