Merhaba. Bildiğiniz üzere Roblox Türkiye'de kapalı ininal Kart'ım var ve Roblox'a VPN ile bağlanıyorum web sitesinden premium alabilir miyim ininal ile?
Ben DPI bypass ile robloxa girip alıyordum herhangi bir sorun olmuyordu. Zaten google hesabının para birimiyle ödüyorsun nereden bağlandığın önemli değil.Merhaba. Bildiğiniz üzere Roblox Türkiye'de kapalı ininal Kart'ım var ve Roblox'a VPN ile bağlanıyorum web sitesinden Premium alabilir miyim ininal ile?
Bu siteden alabilirsiniz. Ne kadar fiyat farki var bilmiyorum ama.![]()
Erişim Engelsiz 500 Robux 0 Komisyon ⭐ - 3028582 | İtemsatış
✅715 Robux (500) - Komisyonu biz ödüyoruz✅Gamepass Olarak Teslim İtemSatış'dawww.itemsatis.com
fazla ucuz bu 100 tl fark var güvenilir mi? yani itemsatış güvenilir de satıcı kazıklamaz deil mi?Bu siteden alabilirsiniz. Ne kadar fiyat farki var bilmiyorum ama.![]()
Erişim Engelsiz 500 Robux 0 Komisyon ⭐ - 3028582 | İtemsatış
✅715 Robux (500) - Komisyonu biz ödüyoruz✅Gamepass Olarak Teslim İtemSatış'dawww.itemsatis.com
Aciklamayi okuyun sonra alin hocam. Sorun olursa canli destek ile iletisime gecersiniz yardimci olurlar.fazla ucuz bu 100 tl fark var güvenilir mi? yani itemsatış güvenilir de satıcı kazıklamaz deil mi?
Hangi sekilde elde ediliyor bu robuxlar?Aciklamayi okuyun sonra alin hocam. Sorun olursa canli destek ile iletisime gecersiniz yardimci olurlar.
@ORGANIZE ?
Bilmiyorum, saticiya sorabilirsiniz. Dislike nedenini anlayamadim?Hangi sekilde elde ediliyor bu robuxlar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.