xsesaeary Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #1 Releases · axstin/rbxfpsunlocker sitesinden indirmeyi düşünüyorum ama en son çıkan sürümde VirusTotal böyle virüs var gözükürken eski sürümlerde yok gözüküyor sizce virüs müdür? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2022
Releases · axstin/rbxfpsunlocker sitesinden indirmeyi düşünüyorum ama en son çıkan sürümde VirusTotal böyle virüs var gözükürken eski sürümlerde yok gözüküyor sizce virüs müdür?
2 214777 Kilopat Katılım 7 Haziran 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 10 11 Şubat 2022 #2 Değildir. Artı 0 Eksi
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #3 Değil. Artı 0 Eksi
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 11 Şubat 2022 #4 GitHub'da virüs olan bir şey uzun süre kalamaz, kalmaz, kaldırtılmaz. Artı 0 Eksi
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 11 Şubat 2022 #5 Sadece exe dosyasında 31 uyarı var. Details kısmından RAR içindeki diğer şüpheli dosyaları görebilirsiniz. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Tanıdık isimler uyarı veriyor. Bence indirilmemeli. Şüpheli. Artı 0 Eksi
Sadece exe dosyasında 31 uyarı var. Details kısmından RAR içindeki diğer şüpheli dosyaları görebilirsiniz. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Tanıdık isimler uyarı veriyor. Bence indirilmemeli. Şüpheli.
KS KS xsesaeary Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #6 Arrandale0 dedi: Sadece exe dosyasında 31 uyarı var. Details kısmından RAR içindeki diğer şüpheli dosyaları görebilirsiniz. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Tanıdık isimler uyarı veriyor. Bence indirilmemeli. Şüpheli. Genişletmek için tıkla... İndirsem mi bilemedim diğer arkadaşlar virüs değil dedi ama. Artı 0 Eksi
Arrandale0 dedi: Sadece exe dosyasında 31 uyarı var. Details kısmından RAR içindeki diğer şüpheli dosyaları görebilirsiniz. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Tanıdık isimler uyarı veriyor. Bence indirilmemeli. Şüpheli. Genişletmek için tıkla... İndirsem mi bilemedim diğer arkadaşlar virüs değil dedi ama.
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 11 Şubat 2022 #7 xsesaeary dedi: İndirsem mi bilemedim diğer arkadaşlar virüs değil dedi ama. Genişletmek için tıkla... Bence değil. Çok şüpheli duruyor. Erişimlerde aynı şekilde. Artı 1 Eksi
xsesaeary dedi: İndirsem mi bilemedim diğer arkadaşlar virüs değil dedi ama. Genişletmek için tıkla... Bence değil. Çok şüpheli duruyor. Erişimlerde aynı şekilde.
KS KS xsesaeary Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #8 Arrandale0 dedi: Bence değil. Çok şüpheli duruyor. Erişimlerde aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Kullanmalı mıyım peki Kaspersky Total Security kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Arrandale0 dedi: Bence değil. Çok şüpheli duruyor. Erişimlerde aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Kullanmalı mıyım peki Kaspersky Total Security kullanıyorum.
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 11 Şubat 2022 #9 xsesaeary dedi: Kullanmalı mıyım peki Kaspersky Total Security kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bence kullanılmamalı. Önemli olan silmek değil hiç indirmemek. Artı 0 Eksi
xsesaeary dedi: Kullanmalı mıyım peki Kaspersky Total Security kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bence kullanılmamalı. Önemli olan silmek değil hiç indirmemek.
OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 864 Çözümler 11 Yer İstanbul 11 Şubat 2022 #10 Bence virüs değil. Bende kullanıyorum. GitHub zaten güvenilir bir yer. Bende hiç uyarı vermedi. Artı -1 Eksi