Roblox FPS unlocker virüs mü?

theALUGER

Attopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bugün FPS unlocker indirdim ama VirusTotal'de sıkıntı çıktı virüs mü değil mi emin olamadım.
GitHub'dan indirdim bu tarz birçok konuya baktım herkes temiz demiş ama korktum ve ben de açayım dedim.

image_2025-01-20_191538574.png

Son düzenleyen: Moderatör:
V-Sync kapalı ve 240 FPS limit olmasına rağmen oyun monitör Hz hızının üstüne çıkmıyor. Zaten ayarlardan en fazla 240'a kadar artıyor, çok saçma.
Monitörün verdiği limitin üstüne çıksanda ek bir performans alamassın hatta bir sınır olmaz ise anlık fps düşüşü oyuna drop sokar monitör hz ini karşılıyorsa bilgisayarın rahatça o sınırı geçmemen daha iyi olur zaten

Monitörün verdiği limitin üstüne çıksanda ek bir performans alamazsın hatta bir sınır olmaz ise anlık FPS düşüşü oyuna drop sokar monitör Hz ini karşılıyorsa bilgisayarın rahatça o sınırı geçmemen daha iyi olur zaten

Biliyorum da, Roblox'a diyorum yani koy limtsizi gitsin. Ona mı kalmış kullanıcının kaç FPS oynayacağı. Çok şükür sistemim çok iyi nazar değmesin. Oyun fark etmeksizin drop yediğimi hatırlamıyorum. Cyberpunk 2077 HDD kullandığım için yiyorum bazen ama onu da mod atarak hallettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı