MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 14 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar böyle saçma sebepten dolayı ban atılmamalı bune.
Ergün Plak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.399 Çözümler 5 14 Kasım 2023 #2 Yukarda yazıyor zaten nedeni Artı 0 Eksi
Ryan Goslingk Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 357 Daha fazla Sistem Özellikleri nvidia 840m i5-4210 12gb ram 1tb hdd Cinsiyet Erkek Meslek sürüyorum 14 Kasım 2023 #3 bana da he oylemi olmus knk yazdığım için attı dün. Artı 0 Eksi
KS KS MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 14 Kasım 2023 #4 Ergün Plak dedi: Yukarda yazıyor zaten nedeni Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorum ama ana bacı girenlere bir şey olmuyor buna neden oluyor? Artı 0 Eksi
Ergün Plak dedi: Yukarda yazıyor zaten nedeni Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorum ama ana bacı girenlere bir şey olmuyor buna neden oluyor?
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 14 Kasım 2023 #5 Hocam Roblox kurallarına göre oyun içinde oyun dışında görüşmek için bilgi isteyemezsiniz. Ban tamamen haklı. Hesap oluştururken de bu kuralları kabul etmiş oluyorsunuz. Artı 0 Eksi
Hocam Roblox kurallarına göre oyun içinde oyun dışında görüşmek için bilgi isteyemezsiniz. Ban tamamen haklı. Hesap oluştururken de bu kuralları kabul etmiş oluyorsunuz.
wreatlessxcp Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #6 MzSe dedi: Hocam biliyorum ama ana bacı girenlere bir şey olmuyor buna neden oluyor? Genişletmek için tıkla... Reportlanmadığı sürece onlara da bir şey olmaz. Sizi reportladıkları için yemişsiniz. Artı 1 Eksi
MzSe dedi: Hocam biliyorum ama ana bacı girenlere bir şey olmuyor buna neden oluyor? Genişletmek için tıkla... Reportlanmadığı sürece onlara da bir şey olmaz. Sizi reportladıkları için yemişsiniz.
KS KS MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 14 Kasım 2023 #7 wreatlessxcp dedi: Reportlanmadığı sürece onlara da bir şey olmaz. Sizi reportladıkları için yemişsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki reportlayınca biri ban yiyince bildirim geliyor mu? Artı 0 Eksi
wreatlessxcp dedi: Reportlanmadığı sürece onlara da bir şey olmaz. Sizi reportladıkları için yemişsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki reportlayınca biri ban yiyince bildirim geliyor mu?
wreatlessxcp Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #8 MzSe dedi: Peki reportlayınca biri ban yiyince bildirim geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Anlamadım. Artı 0 Eksi
MzSe dedi: Peki reportlayınca biri ban yiyince bildirim geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Anlamadım.
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.711 Çözümler 10 14 Kasım 2023 #9 wreatlessxcp dedi: Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yani birisini biz reportlayıp reportladığımız kişi ban yediği zaman kişinin ban yediğinin bildirimi bize geliyor mu? Artı 0 Eksi
wreatlessxcp dedi: Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yani birisini biz reportlayıp reportladığımız kişi ban yediği zaman kişinin ban yediğinin bildirimi bize geliyor mu?
wreatlessxcp Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #10 5h13ld dedi: Yani birisini biz reportlayıp reportladığımız kişi ban yediği zaman kişinin ban yediğinin bildirimi bize geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır gelmiyor. Ama profili kontrol ederseniz anlarsınız. Ban yiyenlerin profili diğer profillere nazaran daha soluk oluyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
5h13ld dedi: Yani birisini biz reportlayıp reportladığımız kişi ban yediği zaman kişinin ban yediğinin bildirimi bize geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır gelmiyor. Ama profili kontrol ederseniz anlarsınız. Ban yiyenlerin profili diğer profillere nazaran daha soluk oluyor diye biliyorum.