Enes Arda Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #1 Merhaba bugün Roblox'a girdiğimde güncelleme yapmaya başladı ama güncelleme bitmeden yarısında uygulama kapanıyor, tekrar yükledim hala aynı.
Merhaba bugün Roblox'a girdiğimde güncelleme yapmaya başladı ama güncelleme bitmeden yarısında uygulama kapanıyor, tekrar yükledim hala aynı.
Stw1x Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #2 Microsoft store veya Roblox Betayı indirerek deneyebilirsin Artı 0 Eksi
KS KS Enes Arda Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #3 Stw1x dedi: Microsoft Store veya Roblox betayı indirerek deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Daha önce Microsoft Store'dan indirdiğimde voicechati kullanamadım, başka penceredeyken Roblox'un sesi gelmiyordu bir de ekranda iki tane imleç çıkıyordu. Betayı bir deneyeyim. Artı 0 Eksi
Stw1x dedi: Microsoft Store veya Roblox betayı indirerek deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Daha önce Microsoft Store'dan indirdiğimde voicechati kullanamadım, başka penceredeyken Roblox'un sesi gelmiyordu bir de ekranda iki tane imleç çıkıyordu. Betayı bir deneyeyim.