Roblox güzel bir oyun mu?

Oyundan oyuna değişebiliyor. Mesela şu an popüler olan ve genellikle bebelerin oynadığı oyunlara girerseniz leş gibi. Ama Phantom Forces (Yan sanayi CoD), Entry Point (Yan sanayi Payday 2) gibi sayılı güzel yapılmış oyunlar var.

Güzel bir oyun çok eğlenirsin ama bi okadar da sıkıla bilirsin çünkü güzel şeyler hep paralı ve eğer parkur veya korku haritası gibi oyunlar oynuyorsan öldüğünde direk canlanmak istiyorsan robux vermen lazım robux oyunun kendi parası eğer bunu yapmazsan taa en baştan başlaman gerekiyor

Sapık insanların dolduğu toxicliğin arttığı veletlerin olduğu P2W oyunların olduğu saçma sapan avatarların olduğu (karışmıyorum düşüncem böyle sadece) Online'dan sevgili olan insanların oynadığı oyun kısacası oynanmaz uzak durun.

Sapık insanların dolduğu toxicliğin arttığı veletlerin olduğu P2W oyunların olduğu saçma sapan avatarların olduğu (karışmıyorum düşüncem böyle sadece) Online'dan sevgili olan insanların oynadığı oyun kısacası oynanmaz uzak durun.
Her oyun öyle değil. Gayet güzel oyunlar var. Sanırım brookhaven oynamışsınız. Evet Geçen merak ettim. Girdim. Bi kızın bana sorduğu şey şuydu:
"Sew olak mı sana çok aşığım."
Kısacası diğer oyunlar oynanır brookhaven oynanmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı