Roblox hesabım hacklendi

Hepinizin cevapları mantıksız. Tabii ki bazıları dışında. Arkadaş Roblox Support'un yardım etmeyeceğini düşümüyorsa düşünmeyebilir. Herkesin düşünceleri farklıdır. Ve siz ona Roblox'u bırak diyorsunuz. Belki o istemiyor olabilir. Hemen mantıksız cevaplar vermeyin. Mesela biri "kardeşin, başka kişilerle paylaşmış olabilir mi?" yazmış. Niye paylaşsın? İnsanlar güvenmediklerine niye şifre versin? Bu arada karanlık merdiven, sen hiç kardeşinin bilgilerini paylaştığını hiç gördün mü? Ya da o hiç bilgilerini başkalarına verdi mi? Yararlı ise bu cevabı çözüm olarak işaretleyin.

Olabilir. Ama hackerlar şifreleri kendileri gizlice öğrenebilir.

Değil tabii ki. O yüzden onlara mantıksız diyorum.

Desteğe cevap vermemelerinin sebebi yoğun olması olabilir. Yoksa niye desteği koysunlar?

Bırakması ona kalmış. Ama birinin hesabının çalınması hoş bir şey değil. Senin hiç hesabın çalınsaydı hoşuna gider miydi? Biraz empati kurun.

Ben, 3 yıl önce şifreyi güvendiğim kankalarımla paylaşmıştım. Ama ummadık taş baş yarar diye boşuna dememişler. Hesabım çalınmıştı. Ondan sonra geri verdiler tabii.
 
Aynı olay benim de başa geldi Discord'dan link attılar bana bende iyimser karşıladım ekliyim diyorum hesap yok bende şifreyi falan yazdım olmadı o zamanlar robloxplayerapp çıkmıştı bende ondan oynuyordum web siteden arkadaş eklicektim ama o uygulamadan oynuyordum sadece 7Klık hesabı kaptırdım kıza sonrada zaten. Ama mutlu olan olay grupta robuxlarımın hepsini yan hesaba aktardım o kız anca başını aldı zaten çok önemli şeyler yoktu.

Ben, 3 yıl önce şifreyi güvendiğim kankalarımla paylaşmıştım. Ama ummadık taş baş yarar diye boşuna dememişler. Hesabım çalınmıştı. Ondan sonra geri verdiler tabii.

Bana da Discord'da arkadaşlarım Nitro gibi bir şey atıyor yalandan tıkladım diyorum virüstü o diye dalga geçiyorlar.Bide şifreyi hiç değiştirmedinmi?
 
Son düzenleme:
Aynı olay benim de başa geldi Discord'dan link attılar bana bende iyimser karşıladım ekliyim diyorum hesap yok bende şifreyi falan yazdım olmadı o zamanlar robloxplayerapp çıkmıştı bende ondan oynuyordum web siteden arkadaş eklicektim ama o uygulamadan oynuyordum sadece 7klık hesabı kaptırdım kıza sonrada zaten. Ama mutlu olan olay grupta robuxlarımın hepsini yan hesaba aktardım o kız anca başını aldı zaten çok önemli şeyler yoktu.

Bana da Discord'da arkadaşlarım Nitro gibi bir şey atıyor yalandan tıkladım diyorum virüstü o diye dalga geçiyorlar. Bir de şifreyi hiç değiştirmedin mi?

Onlara verdikten sonra değiştirmemiştim. Hesabım çalındıktan sonra değiştirmiştim.
 

Geri
Yukarı