Roblox hesabıma giremiyorum

İşletim sistemi
Windows 10

382019

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
13
Roblox kullanıcı adım PuppetManTR20 fakat hesabıma giriş yapamıyorum ve şifremi doğru yazdığım halde yanlış veriyor telefon numarasıyla ve email ile kurtarmayı denedim bana SMS ve e-posta gelmedi. Hesabımda 2 aşamalı doğrulama vardı ve pin vardı. Açıkcası çalındığını düşünmüyorum. Çünkü gerçek bir hacker ise hesabıma girebilir. Ve bir hesabı çalmak için hacker kiralıyacak larını düşünmüyorum. Ve şifre değiştirilseydi bana e-posta gelirdi. Acaba çalınmış mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Roblox kullanıcı adım PuppetManTR20 fakat hesabıma giriş yapamıyorum ve şifremi doğru yazdığım halde yanlış veriyor telefon numarasıyla ve email ile kurtarmayı denedim bana SMS ve e-posta gelmedi. Hesabımda 2 aşamalı doğrulama vardı ve pin vardı. Açıkcası çalındığını düşünmüyorum. Çünkü gerçek bir hacker ise hesabıma girebilir. Ve bir hesabı çalmak için hacker kiralıyacak larını düşünmüyorum. Ve şifre değiştirilseydi bana e-posta gelirdi. Acaba çalınmış mıdır?
Sorunun cevabı yazdıkların arasında. Her şeyi doğru girdiğinden emin misin? Kurtarma yapıp kurtaramadıysan o kadarını bilemiyorum.

Çözdünüz mü?

Çözemedim. Başka biri hesaba girmişti oyun oynuyordu. Dahada girmedi. Kaç ay oldu. Hesabımı çalan kişide hesabı çaldırdı herhalde :D

Vallahi yeni gördüm aklıma takıldı bir yıl önce benim de başıma geldi pet simulator die bir oyun vardı bir anda tüm petler kayboldu sonra geçmişten baktım buldum adamın ismini reportladim bir şey olmadı. Acaba nasıl girdi hesaba hiçbirseyde vermemistim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı