Roblox iyi bir oyun platformu mudur?

Roblox aslında eğlenceli oyun. CBRO, Arsenal, Pizza simulator, Tycoon'lar vb. Ücretsiz, iyi sistem istememesi ve çeşitlilik oyunu sevdiren şeyler. Yaş kitlesi berbat. 10 yaşındaki çocuklar çok fazla cinsel konuşuyorlar 🙄
Sonra HWID, IP, MAC ban yiyorlar.

Blox Fruitse yaklaşık 1 yılımı harcadım. Roblox üzerindeki en iyi oyunlardan biriydi, en azından benim gördüğüm. Yaklaşık 6 yıllık Roblox serüveni de benim Blox Fruitsten sıkılmamla kapandı. Şimdi oynayacak olan varsa başlayabilir. İnanılmaz güzel hatıralarım var benim o platform üzerinde. Yandığım tek şey kaptırdığım para... 450TL civarı bir şey yatırdım diye biliyorum.

Ekleme yapıyorum. RPG olarak Blox Fruits, Rogue Lineage çok iyi işlerdir. Rogue özellikle tam bir hayatsız grind oyunudur. Ben hayatımı sevmiyorum diyorsanız ikisini de öneririm.

Grafikleri her gün gelişmekte olan Roblox oyunları sizce iyi midir?
İçinde 10.000+ oyun olan Roblox'u ben severek oynayabiliyorum.
Steam'deki çoğu oyundan güzeller bence.

Sizin için oyun türlerine göre oyunlar ayırdım:
FPS (CS:GO Çakması): CounterBlox
FPS (Battlefield 1 Çakması): Battles
EU4 + HOI4: Rise of Nations (Adamlar Roblox'da EU4 + HOI4 yapmışlar. Favoru oyunum.)
COPS VS ROBBERS: MadCity (Bu oyunda iyi içinde bir sürü detay var.)
MMO: Adopt Me! ( Şuan oyunu 200k kişi canlı oynuyor, oyunda kendi eviniz var çalışarak para kazanıyorsunuz, ailenizi kurabiliyorsunuz.)
Team Fortress 2: Typical Colors 2 (Bu da çok güzel oyun TF2'nin aynısı, hile de yok)

Tycoon oyunları: (İnanın bağımlılık yapıyor.)
Game Company Tycoon (Oyun şirketi oluyorsunuz.)
Retail Tycoon ( Kendi marketinizi kuruyorsunuz.)
Daha fazla tycoon: Tycoon Oyunları

Simülasyon oyunları: (Bunların içinde iyiler çok var.)
Blocky Leauge ( Rocket League )
Ultimate Driving ( 10/9 Forza Horizon benzeri)
Daha fazla simülasyon: Simülasyon Oyunları

O kadar güzel oyun varki artık ellerim yetmiyor:
Daha fazla oyun.

Roblox o kadar güzel bir platform ki oyunu oynarken grafiğe değil eğlenceye bakıyorsunuz.
Oyunları ise oyuncular yapıyor bu yüzden çok fazla oyun var.
Türkler Roblox'a yeni yeni giriyor ama şu an genelde 1 oyunumuz var.
Ben o Adopt Me'nin var ya...2-3 sene önce oynuyordum o kadar çöp o kadar leş bir oyun gördüm nesi MMO o oyunun? Hayatımda 1 kere girdim 10. dakikada körlük başladı Alt + F4 attım.

Ben o Adopt Me'nin var ya...2-3 sene önce oynuyordum o kadar çöp o kadar leş bir oyun gördüm nesi MMO o oyunun? Hayatımda 1 kere girdim 10. dakikada körlük başladı Alt + F4 attım.
Çöp mü? Ne kadar gelişti sen biliyor musun? Oyuna gir de bak bi. Her güncellemede 2,3 milyon oynanıyor.

Çöp mü? Ne kadar gelişti sen biliyor musun? Oyuna gir de bak bi. Her güncellemede 2,3 milyon oynanıyor.
Evet gayet çöp bana göre. MMO'la zaten uzaktan yakından alakası yok. Çok oynanan her oyun benim için güzel mi olmak zorunda?
Blox Fruitse yaklaşık 1 yılımı harcadım. Roblox üzerindeki en iyi oyunlardan biriydi, en azından benim gördüğüm. Yaklaşık 6 yıllık Roblox serüveni de benim Blox Fruitsten sıkılmamla kapandı. Şimdi oynayacak olan varsa başlayabilir. İnanılmaz güzel hatıralarım var benim o platform üzerinde. Yandığım tek şey kaptırdığım para... 450TL civarı bir şey yatırdım diye biliyorum.

Ekleme yapıyorum. RPG olarak Blox Fruits, Rogue Lineage çok iyi işlerdir. Rogue özellikle tam bir hayatsız grind oyunudur. Ben hayatımı sevmiyorum diyorsanız ikisini de öneririm.
Bu arkadaşın dediği gibi benim de tek sevdiğim oyun Blox Fruits idi.

Hocam Adopt Me'nin neresi güzel tam olarak? Rencide etmek için söylemiyorum ama rezalet bir oyun bence. Tamamen para tuzağı görüyorum Adopt Me'ye girdiğimde. Diğer oyunlar da öyle evet ama, Adopt Me hiç oynayan kişiyi eğlendirmek için çabalamıyor bile. Düz muhabbet oyunu gibi.

Hocam Adopt Me'nin neresi güzel tam olarak? Rencide etmek için söylemiyorum ama rezalet bir oyun bence. Tamamen para tuzağı görüyorum Adopt Me'ye girdiğimde. Diğer oyunlar da öyle evet ama, Adopt Me hiç oynayan kişiyi eğlendirmek için çabalamıyor bile. Düz muhabbet oyunu gibi.
Hocam Adopt Me'ye 4 bin robux harcadım. Pişman mıyım. Biraz evet biraz hayır.
1616758088097.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı