Roblox Jailbreak ban

whaprainn

Femtopat
Katılım
12 Haziran 2023
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba ben Jailbreak'de sebepsiz yere ban yedim hile ya da bir bug yapmadım ne yapacağım 1500 Robux vermem gerekiyor şu an hesapta tam 1500 Robux var ve banımı nasıl açarım crosstrade herhangi bir şey yapmadım.
 
1500 Robux vermen gerektiği fikrine nasıl kapıldın ve sebepsiz yere ban yemezsin ben hile yapmama rağmen yemiyorum.
Jailbreak discord sunucusunda ban appeal kanalı varsa oraya yazabilirsiniz. Ve ban açtırmak için 1500 robux vermem gerek derken ne demek istediniz anlayamadım.
Hile yapıp banlanan biri olarak, size 5 tane anlaşma sunuyorlar, bir daha hile yapmayacağıma yemin ederim, hesabımın istatisklerinin paramın vs sıfırlancağını anladım, ve en başta Yasağımı kaldırmak için 1500 robux vermeyi kabul ediyorum, bunları işaretledikten sonra accepte basınca place gamepass geliyor, alırsanız banınız açılıyor almazsanız açılmıyor, Konu sahibinin de durduk yere ban yemesi çok da inandırıcı değil doğrusu.
 
Hile yapıp banlanan biri olarak, size 5 tane anlaşma sunuyorlar, bir daha hile yapmayacağıma yemin ederim, hesabımın istatisklerinin paramın vs sıfırlancağını anladım, ve en başta yasağımı kaldırmak için 1500 Robux vermeyi kabul ediyorum, bunları işaretledikten sonra accepte basınca place Game Pass geliyor, alırsanız banınız açılıyor almazsanız açılmıyor, konu sahibinin de durduk yere ban yemesi çok da inandırıcı değil doğrusu.

Ne zaman böyle sistem getirdiler? Adamlar para kazanmanın hep bir yolunu buluyor yav.
 
Hile yapıp banlanan biri olarak, size 5 tane anlaşma sunuyorlar, bir daha hile yapmayacağıma yemin ederim, hesabımın istatisklerinin paramın vs sıfırlancağını anladım, ve en başta Yasağımı kaldırmak için 1500 Robux vermeyi kabul ediyorum, bunları işaretledikten sonra accepte basınca place Game Pass geliyor, alırsanız banınız açılıyor almazsanız açılmıyor, Konu sahibinin de durduk yere ban yemesi çok da inandırıcı değil doğrusu.

Hep öyle derler zaten, yanlışlıkla banlandım, bir şey yapmadan banlandım, haksız yere banlandım derler, ama aslında olay daha farklı evrilmiştir, ya hakaret etmiştir, ya ırkçılık yapmıştır, ya da spam, küfür, argo kullanmıştır, hilede yapmış olabilir, insanlar hatalarını ve suçlarını asla kabul etmezler.
 

Geri
Yukarı