Roblox haksız yere ban attı

Son düzenleme:
Herhangi bir sorun yok WARP kullanıyorum rahatça oynuyorum ama Roblox hariç bir şeye girdiginde kapat.

Tamam teşekkürler inşallah 6 ay beklemem açılması için çünkü o hesapta bir sürü emeğim var.

Bir şey daha soracağım telefonumda da Roblox varmış ama Aptoide'dan indirmişim onu, ondan kaynaklı olabilir mi?

Tamam teşekkürler inşallah 6 ay beklemem açılması için çünkü o hesapta bir sürü emeğim var.

Bir şey daha soracağım telefonumda da Roblox varmış ama Aptoide'dan indirmişim onu, ondan kaynaklı olabilir mi?
Goodbyedpi ban sebebi değil. Herkes kullanıyor. Aptoide kendi sitesinden ise sıkıntı olmamali aslında. Roblox desteğe yazın bir yanlışlık olmalı düzeltirler.

Yanlış hatırlamıyorsam önceden aptoideden bende yüklemiştim ve uyarı almıştım. Bence burada sebep olabilecek en iyi etken aptoidedeki robloxdur çünkü bayağı bir GoodbyeDPI kullanan kişi var ve sorun yaşadıgını duydugum olmadı.

Yanlış hatırlamıyorsam önceden aptoideden bende yüklemiştim ve uyarı almıştım. Bence burada sebep olabilecek en iyi etken aptoidedeki robloxdur çünkü bayağı bir GoodbyeDPI kullanan kişi var ve sorun yaşadıgını duydugum olmadı.
Ayrıca ban yedigin cihazdan başka bir hesap açarsan oda ban yiyor.

Ayrıca ban yedigin cihazdan başka bir hesap açarsan oda ban yiyor.

Tamam çok teşekkür ederim iyi günler.

Son bir şey soracağım çok endişelendim kusura bakmayın 3 tane ekibe mesaj attım sizce açarlar mı?

Bugün eskiden yaptığım ihlaller hakkında yeni itiraz hakları gelmiş. İtiraz ettim ama kabul etmediler. :(

Şikayetvar sitesine şikayetimi yazdım. Açılır umarım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı