Roblox JJsploit virüslü müdür?

Ben 3 yıldır Robloxta hile kullanıyorum. En fazla 40 oyundan banlanmışımdır, ana hesabım dahil birçok hesaptan hile yaptım. Pişman değilim, gülmekten öldüğüm anlar oldu.
Bilinmeyen, denenmeyen scriptler vs. Ama 3 yılda 40 oyun fazla be

Evet, oyunları yapanlar genelde senin benim gibi insanlar oluyor ve onlar ayarlıyor antiban sistemlerini.
Oyun yapımcıları hile önleyici koyabiliyor ama olmadığı zamanlarda da Roblox ban atabiliyor.

Ama öyle bi banlıyorlar ki argo kullanan ban yiyor , ana bacı söven ban yemiyor.
Moderatörler raporlara göre bakıyor. Mesela bir hileyi reportladığınızda tutma ihtimali %5, tutarsada ortalama 1 hafta ban yiyor. Eğer küfür ettiyse 1 günden 1 aya kadar ban yiyebiliyor.

Moderatörler raporlara göre bakıyor. Mesela bir hileyi reportladığınızda tutma ihtimali %5, tutarsada ortalama 1 hafta ban yiyor. Eğer küfür ettiyse 1 günden 1 aya kadar ban yiyebiliyor.
Şimdiye kadar 300-400 hile reportladım hiçbiri ban yemedi. %1500-2000 ihtimal varken ben mi çok şanssızım ?

Hile ile diyorum, patchlenen scriptler banlatıyor, koruma banlıyor, modlar banlıyor, oto banlıyor, şüpheli davranışlar banlıyor, sabote scriptler yüzünden banlıyor... Daha çok var.

Şimdiye kadar 300-400 hile reportladım hiçbiri ban yemedi. %1500-2000 ihtimal varken ben mi çok şanssızım ?
1-2 kişi daha report atınca ihtimal yükseliyor, açıklama olmadan gönderilen şansı az oluyor. Ban yiyen insanlar normal gözükebilir ama mesaj gibi küçük şeyler dışında birşey yapamazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…