Roblox JJsploit virüslü müdür?

Ama banlansa bile yeni hesap açar , ip ban yese vpn açar , vpn işlemezse gider başka eve orda açar. Hile açan her yerde her zaman açar.

Böylelikle oyun yapımcısı oyundan banlar, Roblox'tan banlanmaz.
Öyle olur zaten, robloxtan hile yüzünden sınırsız ban yiyeceğinizi sanmıyorum.
Maalesef ki onun için çok uğraştıklarını göremedim fakat bu oyunda hile yapmayı yaygınlaştırmayı normalleştirmiyor.

Böylelikle oyun yapımcısı oyundan banlar, Roblox'tan banlanmaz.

Roblox'tan ban yemek o kadar kolay değil. İlk önce robloxta yasal işlemler yapacaksın, hesabı kaybedersen robloxa senin olduğunu tüm kanıtlarla yollayacaksın. Sonra da ne olacak? Roblox vermeyecek. İşte sana perma ban, ben 15K'lık hesabı böyle kaybettim .

Ama banlansa bile yeni hesap açar , ip ban yese vpn açar , vpn işlemezse gider başka eve orda açar. Hile açan her yerde her zaman açar.
Vpn açınca roblox açılmıyor diye biliyorum Microsoft'un uygulamasından indirdiğiniz robloxta vpn çalışıyorsa bile hile açılmıyor oradan

Yasal işlem derken ne demek istiyorsunuz? Hile yapınca dava mı açılıyor demek istiyorsunuz?

Hesabını kaybetmen senin sorumluluğunda tabii Roblox yardımcı olmalı fakat sonunda sende bitiyor nereye girip çıktığını bilmelisin özellikle scriptlerle haşır neşirsen çok daha dikkatli olacaksın.

Yasal işlem derken ne demek istiyorsunuz? Hile yapınca dava mı açılıyor demek istiyorsunuz?
robloxun kurallarına aykırı olmayan şeyler, hesabı başka cihaza aktarmak mesela. Hile yapınca dava açılması için ortada para olması lazım.

Hileyi kullanana açılır mı bilmiyorum ama yazana açılıyor olabilir emin konuşmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…