Roblox krnl virüs mü?

• Konuyu başlatan Fear69
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 116
  • Görüntüleme 26.216
Bu virüs sadece Roblox'a virüs yüklüyor o kadar.

Ben Jailbreak'te panther hub Auto arrest açmıştım ve pencere sürekli kendi kendine yüklüyordu Fluxus'da ama Krnl'da normal sürekli kendi kendini yüklemiyordu.
Tabii internal UI'de var Fluxus'da sonuçta 2'si de iyi exploit.

Reis Roblox'a yükleyen windowsada yükler çocukmu kandırıyorsun? :)

Reis Roblox'a yükleyen windowsada yükler çocukmu kandırıyorsun? :)
Yoo! Roblox'a yüklüyor sadece merak etme Icebear zengin kimsenin PC'sinde bitcoin kasmaz.

Kanka virüsleri araştırdım virüsler bazıları minermı dersin bilgisayarını yavaştan çökertenmi dersin bilmem krnlnin insafı hile için PC öldürmeye değmez.
Krnl linkvertise'den para kazanmasına rağmen niye PC'yi kötü yapsın ki.
Miner değil ki görev yöneticisine baktım en fazla 20 CPU kullanıyor ama açılırken sonra düşüyor 2-3 CPU ve 0-1 CPU.
Krnl bir virüs değil ve PC yavaşlattığı yalan.

Son düzenleme:
Yoo! Roblox'a yüklüyor sadece merak etme ıcebear zengin kimsenin PC'sinde Bitcoin kasmaz.

Krnl linkvertise'den para kazanmasına rağmen niye PC'yi kötü yapsın ki.
Miner değil ki görev yöneticisine baktım en fazla 20 CPU kullanıyor ama açılırken sonra düşüyor 2-3 CPU ve 0-1 CPU.
Krnl bir virüs değil ve PC yavaşlattığı yalan.

Bu taktik zaten miner virüsü CPU az kullanır ama görev yöneticisinde göremediğiniz çalışan uygulamalar vardır bunlar CPU'yu az kullanır böylece virüs olduğunu anlamazsınız eğer fazla kullansıydı virüs olduğu çok belli olurdu sonuçta adamların programı her yerden kazanmak için çoğu şeyi yapabilirler hadi krnl virüs değil diyelim neden sitesinde indirme tuşuna basıp daha programı indirmeden bilgisayarına virüs geliyor.

Bu taktik zaten miner virüsü CPU az kullanır ama görev yöneticisinde göremediğiniz çalışan uygulamalar vardır bunlar CPU'yu az kullanır böylece virüs olduğunu anlamazsınız eğer fazla kullansıydı virüs olduğu çok belli olurdu sonuçta adamların programı her yerden kazanmak için çoğu şeyi yapabilirler hadi krnl virüs değil diyelim neden sitesinde indirme tuşuna basıp daha programı indirmeden bilgisayarına virüs geliyor.
Yapabilirler ama yapmıyorlar. Ayrıca zaten çok fazla para kazanıyor linkvertise'den ve discord'unda çok kişi var biraz yanlış bilgi bu dediğin. Dediğin gibi virüs olabilir ama virüs olmama olasılığı yok denecek kadar az. Konunun sahibi de yanlış anlamasın diyorum. Konu sahibine:
-Virüs değil bu exploit zaten onlar para kazandığı için senin PC'de miner yapmaz
-------
O zaman diğer chrome'da miner, kaspersky'da miner. Olabilir niye olmasın. Bütün programlar virüs olabilir. Windows'da virüs olabilir.
Windows belki de arkada bitcoin kasıyor ondan bilgisayar çok çalışıyor olabilir.
Her programa güvenmek zorundasın en güvenilir'i krnl ve paralı exploitler.

Son düzenleme:
Yapabilirler ama yapmıyorlar. Ayrıca zaten çok fazla para kazanıyor linkvertise'den ve Discord'unda çok kişi var biraz yanlış bilgi bu dediğin. Dediğin gibi virüs olabilir ama virüs olmama olasılığı yok denecek kadar az. Konunun sahibi de yanlış anlamasın diyorum. Konu sahibine:
-Virüs değil bu exploit zaten onlar para kazandığı için senin PC'de miner yapmaz.
-------
O zaman diğer Chrome'da miner, Kaspersky'da miner. Olabilir niye olmasın. Bütün programlar virüs olabilir. Windows'ta virüs olabilir.
Windows belki de arkada Bitcoin kasıyor ondan bilgisayar çok çalışıyor olabilir.
Her programa güvenmek zorundasın en güvenilir'i krnl ve paralı exploitler.

Onlar onaylı program olduğu için güvenilir programlar ama krnl gibi bir porgramın sağlam bir onayı yok o yüzden her şey size kalmış processexplorer ile incelemenizi öneririm görev yöneticisinde görünmeyen çalışan uygulamaları.
Çok kişi kullanıyor diye her şey güvenli değil böyle şeyler yüzünden binlerce kişinin bilgisayarına virüs bulaştı.

Onlar onaylı program olduğu için güvenilir programlar ama krnl gibi bir porgramın sağlam bir onayı yok o yüzden her şey size kalmış processexplorer ile incelemenizi öneririm görev yöneticisinde görünmeyen çalışan uygulamaları.
Çok kişi kullanıyor diye her şey güvenli değil böyle şeyler yüzünden binlerce kişinin bilgisayarına virüs bulaştı.
Güvenebileceğin en iyi exploit krnl veya fluxus(wearedevs'teki değil) İstemiyorsan yükleme sen bilirsin

Bugün krnl indirirken bu virüs hatasını aldım virüs müdür?

Eki Görüntüle 1268866
İnterneti kesiyor, mavi ekran yaptırıyor, BIOS'u bozuyor. 😀

Son düzenleme:
Biraz bilgisiz gibi konuşmuşsunuz Task Manager'dan önemli hizmet kapatıp BSoD verdirmişsiniz.
Crıtıcal_procces_dıed yani önemli Windows hizmetlerini kapatmışsınız elinizle. Yıllardır kullanıyorum sorun yok. Tek aldığım sorun drıver_ıqrl_not_less_or_equal oda RAM'lerimde sıkıntı var ondan dolayı. Herhangi bir virüs vesaire yok. SmartScreen o kadar eskide kaldı ki Steam indirirken bile uyarı veriyor. Lütfen yapmayın. Ayrıca virüs olduğundan lisanssız yapmış olabilirler diyorsunuz. Hile/Exploit ve benzeri uygulamalar lisans alamaz. Yani. Jjsploıt veya fluxus bunlarla zaten tüm exploiterlar dalga geçiyor. Çünkü onlar zaten miner. Ama Krnl'de 5 adet linkversite geçiyorsunuz az akıl mantık.

Katılıyorum size bende fluxus vs kullanırken PC çok donuyordu krnl de hiç sorun yaşamadım.
Aradan 1 yıl geçmiş yapacak bir şey yok farkındayım yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı