Roblox oynamak için GoodbyeDPI iyi midir?

lostchanceee

Nanopat
Daha fazla  
Herkese hayırlı günler diliyorum.

Arkadaşlar Roblox oynamak istiyorum öyle bilgisayarımda pek VPN vb. araçlara da güvenemiyorum. GoodbyeDPI iyi midir? Bir arkadaşım da Roblox'ta virüs olduğunu söylemişti bana bir aralar. Ondan da biraz korktum açıkçası.

İşletim sistemi: Windows 11 Pro.

Herkese hayırlı günler diliyorum.

Arkadaşlar Roblox oynamak istiyorum öyle bilgisayarımda pek VPN vb. araçlara da güvenemiyorum. GoodbyeDPI iyi midir? Bir arkadaşım da Roblox'ta virüs olduğunu söylemişti bana bir aralar. Ondan da biraz korktum açıkçası.

İşletim sistemi: Windows 11 Pro.
Hiç bir sıkıntı olmaz.

GoodbyeDPI güvenilirdir; bazı VPN’ler gibi pinginizi 300–400 ms’e çıkartmaz. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Discord kapandığından beri ben de neredeyse sürekli kullanıyorum.

Hocam soruya eklemeyi unuttum. Kaldırmak istediğim zaman nasıl kaldırabilirim?

Aynı yapımcının daha basit ama aynı şeyi yapan grafik arayüzlü split ware programını kullan bu kolay bir şekilde DPI kaldırıyor kaldırmak istersen arayüzde uninstall/kaldır tuşuna basacaksın.

Hocam soruya eklemeyi unuttum. Kaldırmak istediğim zaman nasıl kaldırabilirim?
Remove aracı var tıklayıp kaldırabiliyorsunuz. Ayrıca Kaspersky falan kullanıyorsanız devre dışı bırakın çünkü GoodbyeDPI Rus hükümeti ile anlaşmazlıklar yaşadığı için Kaspersky engellemeye çalışıyor. Ama virüs değildir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı