Çözüldü Roblox private server linkinden virüs bulaşır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YalpTurhan2125

Centipat
Daha fazla  
Roblox adlı oyunun private serverları ile ilgili bir link aldım. O linke tıkladığınızda kişinin kendine özel olan sunucusuna girip orada oynayabiliyorsunuz. Ben de tıkladım.

Ama site sahteymiş. Opera GX kullanıyorum, karşıma “opera gx bu siteye girmemenizi şiddetle öneriyor” yazısı geldi. Ben de “güvenle geri dönün” mesajına tıkladım. Yani siteye girmedim galiba.

Opera'nın “güvenle geri dön” mesajına tıkladıktan sonra geri döndüm, eski sayfaya yani boş sayfaya. Opera siteye girmemi engelledi. “bu uyarıyı yok say” seçeneği de vardı ama o seçeneğe tıklamadan “güvenle geri dönün” seçeneğine tıkladım.

Geçmişe baktım, o sahte site geçmişte de yok, yani “güvenle geri dönün” deyince sanırım site geçmişe geçmemiş. İsteyene linki atabilirim ama dikkat edin!

Beni bilgilendirirseniz sevinirim. Sizce virüs bulaşmış mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bulaşmaz merak etme. Güvenle geri dön dediğin için teknik olarak siteye giriş yapmadın, bu yüzden geçmişte de gözükmemesi normal.
Bulaşmaz merak etme. Güvenle geri dön dediğin için teknik olarak siteye giriş yapmadın, bu yüzden geçmişte de gözükmemesi normal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı